Update: Sund Takeaway

Monday Glam

Som jeg skrev lidt om her synes jeg  nok, der er gået lige vel rigeligt husmor – og lidt for lidt “Fru Appel Glam” i min tilværelse her på det seneste – så jeg må jo lige få spredt lidt glitter over dagligdagen. Og hvilken dag er bedre end mandag, når det kommer til glamour?

Jeg må indrømme, at jeg har storshoppet – altså virkelig shoppet igennem – hos Collectif , i forbindelse med deres store sommerudsalg. Jeg elsker den vintage-inspirerede stil – og føler mig simpelthen så godt tilpas i kjole, høje sko og med alle de feminine trimmings. Collectif er rimeligt i pris – og decideret billige, når de har udsalg. Tøjet er ikke verdens bedste kvalitet, men dog godt til prisen. Og der er så mange søde kjoler og mønstre, at man bare MÅ have det hele. Jeg har også købt en masse søde og nostalgiske øreringe – som i udsalg har kostet helt ned til 1,5 GBP.

Nå – men mine skønne kompressionsbukser har betydet, at jeg har måttet udvide min garderobe til noget andet end mine sædvanlige små sorte pencilkjoler. Så jeg er gået all-in på farver og mønstre. Ret angstprovokerende for en “sort sjæl” som undertegnede – men også virkelig fedt at være “sød og farverig” fremfor “sort og damet”

Idag så det sådan ud:

glammandag3

Undskyld den ringe billedkvalitet – det er taget med telefon, imens det stadig var mørkt i morges. Udover de smukke kompressionsbukser, er kjole og cardigan (udsolgt) fra Collectif. Der er stadig goodies at hente på deres udsalg!

Skoene er fra Irregular Choice.

Og hvad er er en glamour-mandag uden rød læbestift

glammandag4

Læbestiften er fra det helt fabelagtige make up brand Besamé. Mærket har specialiseret i at producere nøjagtige replica af gamle læbestiftfarver fra 20erne og frem til 60erne. Og de holder. Virkelig smukke røde nuancer. Linket er til deres amerikanske hjemmeside, der dog desværre er holdt op med at sende internationalt – men hvis man holder lidt øje, har BeautyBay nogle gange et udvalg af deres produkter. Men ellers kan det være lidt svært at finde. Det er dog det hele værd. Og etuier, flakoner mv. er simpelthen så søde, at man bliver glad af at bruge dem – her er et udsnit af min samling:

glammandag1

Der er tale om super-pigmenteret makeup, og det kræver at man lige vænner sig til at bruge den. De første gange jeg brugte rougen, kom jeg afsted med noget hektisk røde kinder. Men farven er bare så flot og porcelæns-dukkeagtig, når man lærer at bruge den. Ellers er der en pudder, en af mine læbestifter og en læbeblyant. Alle dele hører til i min daglige make-up.

For lige at give den en ekstra tand på glamour-kontoen idag, investerede jeg også et horribelt beløb (79 kr) i et cover til min Iphone

glammandag2

Jeg mener: Det bliver vel ikke mere glamourøst (og kitschet) end dette. Og til den pris kan jeg jo til enhver tid anskaffe mig noget mere damet, skulle jeg have lyst til det. Coveret er købt i en lokal butik.

Således blev min mandag altså drysset med lidt glam. Pænt tøj, røde læber og høje hæle er en fast del af min hverdag. For mig betyder det SÅ meget, at jeg føler mig feminin og velklædt – og vigtigst af alt – SOM MIG SELV når jeg færdes ude i det der liv. Desuden møder jeg en masse smil, nik og positive kommentarer, når jeg færdes på job og i byen, i min – for Herning og omegn – lidt særegne stil, og det nyder jeg. Der er selvfølgelig også en enkelt eller to, der giver mig elevatorblikket med tilhørende nedladende stirren- men hey; alle kan jo ikke elske mig (eller min stil). Og det betyder langt mere for mig, at jeg bare ved at være anderledes klædt kan smide et smil på en fremmeds læber – og dermed sprede lidt stjernestøvs-karma.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Instagram, Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update: Sund Takeaway