Håndtaskens Hemmeligheder

Regel 7: Slangeskinds-Bikini-Klar

Regel7Det lyder bare så enkelt at drikke de der 2L vand om dagen. Men de er det altså ikke.

stay hydrated

Bare det at HUSKE det. Jeg har en hukommelse som en si (øjeblik – stormer lige ud i køkkenet og fylder et stort glas med vand og is) og vand er bare ikke sexet (medmindre det i slowmotion løber langsomt ned over en veltrænet mande-torso)

Så det er lidt pligt-agtigt. Samtidig er der ingen tvivl om, at man kan mærke en virkelig effekt (eller jeg kan) når jeg husker det. På arbejde har jeg en grim, stor plastik-drikkeflaske, hvor der er ml-mål på. Jeg fylder den hver dag op til 1.000 ml, og målet er at drikke det hele fra kl. 7 – 12. Nogle gange husker jeg det – nogle gange ikke.

detoxvand

Indimellem smider jeg lige en skive citron i mit postevand, og det giver en god smag, synes jeg. Men udfordringen er nu, at jeg vil forsøge mig med flere sammensætninger. Billedet her viser vand med jordbær, agurk, citron og mynte… så måske man skulle kaste sig ud i det.

Har indimellem fyldt en kande med skiver af æble, lidt citron og et par stænger hel kanel. Det er også vildt lækkert. Det kræver ikke meget arbejde – men af ukendte årsager er jeg ikke så god til at få det gjort.

Æble kanelFørhen har jeg været rigtig god til at drikke sukkerfri saftevand af den kemiske slags – men da jeg har fokuseret meget på at drikke en masse vand, har sidegevinsten været, at jeg ikke har fyldt mig med helt så mange kemikalier.

Nogle gode råd til at huske vandet:

1. Sæt et dagligt mål for vandindtag

2. Download en app, der hjælper dig med at huske (der findes masser, også gratis)

3. Spice vandet op med frugt eller grønt

4. Køb en lækker vandflaske, og hav den med dig

5. Undersøgelser viser, at man drikker mere, hvis man bruger sugerør!

God fornøjelse

Fru Appel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndtaskens Hemmeligheder