Diva-glam

Oh you didn’t!?!

Kender I det? Man sidder foran skærmen en sen aften og googler. Alt muligt.

Pludselig finder man et emne, som med ét bliver meget vigtigt. Man begraver sig dybere og dybere i det, indtil man der i mørket har fået overbevist sig selv om, at man bare ikke kan leve uden denne særlige dingenot. At det giver FULDSTÆNDIG mening at tro på alle de lovord, der siges om dingenoten – og alle dem, der siger noget andet er bare kedelige haters.

Suk.

Det skete så for mig, for et par uger siden. Jeg var lidt ensom, kedede mig lidt og greb ud efter computeren. Her begyndte det med lidt uskyldig sladder om Kardashian-familien. Og pludselig havde jeg spenderet kr. 500 på et en “latex-waisttrainer”. Jeps. Et latex-korset!

Da jeg vågnede morgenen efter, kunne jeg godt mærke i maven, at det noook ikke var noget jeg skulle prale med rundt omkring. Mest fordi det nok (ikke helt uberettiget) ville blive opfattet som helt ufatteligt dumt. At lade sig forføre af tanken om en talje skabt af et latex-korset og selvfølgelig en fornuftig diæt (som sælgerne understreger).  Havde en af mine kvindelige bekendte gjort det samme køb, havde jeg nok rullet med øjnene og dømt hende ret hårdt! Men jeg har ALTID drømt om at have sådan en talje. Eller bare en eller anden form for talje. Og så røg fornuften ud og kreditkortet ind (i betalingsruden).

Må indrømme, at uanset hvad jeg mener om Kardashian-folkene – så beundrer jeg Kim Kardashians krop grænseløst. Hvis man kunne få sådan en pr. postordre, og placere sit hoved på, ville det være helt fint med mig.

Måske var det faktisk dét jeg troede, jeg gjorde hin mørke nat for et par uger siden, da jeg inde på Amazon kom til at klikke på “complete order” og bestilte dette her. Mærket er Ann Chery – som foretrukket af alle de der Hollywood-stjerner.

korset

Ægte Columbiansk kvalitetslatex – med “særligt stærke” hægter (er også nødvendigt, skulle jeg hilse at sige – se nedenfor)

Her er et par af de billeder (klart product-placement) som jeg lod mig lokke af:

Kim Kardashian1 Kim Kardashian

Og wupti. Idag, da jeg efter en weekend pumpet af slemme, slemme kulhydrater kom hjem til den hjemlige residens, lå det så i postkassen – mit spritnye latex-korset. Så jeg kan få den der lækre Kardashian figur. Ahem…er jeg sikker på?

Først tænkte jeg…WHAT? Det kommer jeg da aldrig til at lukke. Det kunne jo ikke engang halvt nå rundt om mine svulmende former (der lige i den sammenhæng virkede ekstra overdrevne) Latex er jo et materiale med masser af stretch. Men hold da op, det holdt hårdt at lukke det. En hel træningsseance i sig selv. Ældstebarnet var noget bekymret og spurgte flere gange “mor skal jeg ikke hjælpe?” Men det lykkedes – og det så sådan her ud. Jeg undskylder billedkvaliteten – her i sort/hvid fordi det faktisk bedst viste kontrasterne (og så har jeg ikke make-up på om søndagen!!):

korset

Som I kan se får man med det samme en talje. Hvad man ikke kan se på billedet er at brysterne bliver presset op og sidder fantastisk – og bagdelen bliver også fremhævet på den mest appetitlige facon. Holdningen bliver også bedre, fordi det bare er for ubehageligt at falde sammen i ryggen.

Desværre er det problematisk at trække vejret. Og sidde ned. Og indtage føde (i nogle sammehænge kaldes korsettet “eksternal gastric bypass” – I totally get it). But who cares? SE LIGE MIN TALJE.

Det er meningen at man skal starte med at bruge korsettet et par timer om dagen, og så “arbejde” sig op til 8 timer om dagen – i intervaller af 6 uger. Kommer jeg til det? Njahhh… den time jeg havde det på idag, kunne jeg godt mærke, at manglen på ilt gjorde mig ret så cranky. Samtidig voldsvedte jeg rundt om taljen (efter sigende skulle dette medvirke til en permanent slankere talje – ok så!) og så kunne jeg ikke rigtig sidde ned….

Producenterne  (og Jessica Alba samt Kardashian-søstrene) lover, at hvis man bare bruger dette aggregat som foreskrevet vil man opleve en permanent ændret figur i retning af smallere talje og mere booty. Hmmm…

Nu har jeg jo købt det – så nu skal det prøves. Jeg holder jer opdateret, hvis I lover ikke at grine! Jeg er vel ikke den eneste, der kommer til at gøre mærkelige indkøb på nettet om natten?

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

4 kommentarer

  • Jo

    Jeg må nok indrømme at jeg har lavet samme stunt mange gange, men fornuften dør altså bare i de sene nattetimer :joy:

    Vil meget gerne se fremskridt, lover ingen grin, bare mild fnisen hen ad vejen :sweat_smile:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Umådeholden fnisen er ok. Særligt fordi det er rart at vide, at jeg ikke er den eneste, der kan lade mig lokke ud i shopping-relaterede ulykker i de små timer. Så tak for det!

      Kærlig hilsen

      Fru Appel

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Allengreen

    Åh gud, kender det alt for godt, ofte er det smykker og negle sager for mit vedkomne.. Meeeen den der waist trainer er fristende 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Haha Sarah… pas nu på, jeg ikke får lokket dig ud i unoder!! Jeg er også rigtig god til at trøste-shoppe makeup (for det mangler jeg jo ligesom en masse af!) og sko. Masser af sko.

      Fru Appel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diva-glam