Til Peter

Positive tanker

pt9

Som I ved kære læsere, er jeg lige for tiden ikke mit sædvanlige..ahem…sprudlende og milde jeg. Du kan læse mere om hvorfor her.

Jeg har derfor samlet billeder, øjeblikke og andet, der hjælper mig til at huske, at livet ikke kun er sur røv. Både overfladiske glæder og de mere dybt forankrede.

Ptcollage1først og fremmest min familie. Selvom børn, mand og forældre kan være en prøvelse, er det trods alt dem, der fylder mit liv med grin, glæde og kærlighed.

ptcollage2Og ham her. Partner in crime i snart 22 år. Hr. Appel.

ptcollage3Øjeblikke af rendyrket livsglæde, sjov, ballade og måske lidt eftertanke. Rejser.

ptcollage4

De mere jordnære glæder – som dog aldrig fejler, når jeg skal smile (kald mig bare overfladisk) En særligt flatterende selfie (den talje må være optisk bedrag), sko, sko, blomster og mine silikonebryster (de er et år gamle, og stadig lige fantastiske).

ptcollage5Og hvis alt andet glipper, er der jo altid naboens hundehvalp (Vitello), Zumba, mit reservebarnebarn (Olivia), kærlighedsgave fra yngstemanden og selvfølgelig SLIK.

Pyha – jeg har det allerede bedre. Husk det nu. Tag det liv og indånd det i store, ivrige mundfulde, imens du har chancen.

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Peter