Mandag i Januar

Hjemme igen

Te-bakke

 

Hjemme igen. Fra en dejlig, dejlig skiferie med masser af sne, spa, gode familieoplevelser og afslapning.

Sidder nu i min seng med Mac’en i skødet og drikker te. Pukka. Ny variant (for mig) “night time” som er beskrevet sådan her:

“A dreamy bed of organic oat flower, lavender & limeflower”

Skal være god til at afslappe kroppen inden sengetid. Smager dejligt btw.

Nu er der så 3 uger til jeg siger “Holá Mexico”  Helt vildt, så meget vi rejser p.t. – men det er jo ikke hvert år man fylder 40. Mine børn har efterhånden lært Mexico at kende som “stedet hvor man ikke har fødselsdag, men altid vil være 39”!! Ikke at jeg er ved at panikke – men lidt reflektion er der jo altid plads til. Børnene skal ikke med over Atlanten, så det bliver kun hr. Appel og jeg – og bountystrande – og drinks.

“panik-før-40-livsstilsændring” kører videre for fuld fart. Holdt mig rimeligt meget på måtten på skiferien. Medbragte stor kasse “lovlig” guf, og det gik helt efter planen. Det gjorde den røde bakke så ikke helt så meget. Den er GODT NOK stejl.

Jeg kaster mig over min nye 8 kg’s Kettlebell. Og så har jeg i Sverige købt lidt fra den helt nye Kari Traa kollektion. Billeder følger på et andet tidspunkt.

Har også idag haft tid til at rydde op i mit lille træningsrum (formerly known as “Zumba-rummet”). Har udsmidt store mængder Zumba-wear. Føler bare ikke jeg helt er det Zumbasted mere. Det var jo en stor passion i LANG tid. Har også opsagt mit ZIN-medlemsskab (“klubben” for uddannede Zumba-instruktører, og mere eller mindre en betingelse for at kunne undervise i Zumba). Det gjorde ondt, men tiden er som sagt inde til noget nyt. Ikke at jeg dropper Zumbaen helt, men jeg er – af hensyn til mig selv – nødt til at holde det på et mindre ambitiøst plan med 1-2 hold, hvor jeg bare deltager, om ugen.

Det har været nogle gode år. Hvem havde nogensinde troet, at JEG skulle være fitnessinstruktør? JEG? Så det løftede mig, og lærte mig, at jeg kan mere end jeg tror.

Anyway. Træningsrummet er nu pimpet med en masse Kari Traa – måtter, Kettlebell mv. så jeg kan få afprøvet mig selv på nye måder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag i Januar