Politisk korrekt..min bare

F1 – Klar, Parat, Start!

 

F1-1

Endelig kom min længe ventede F1 pakke.

Indholdet adskiller sig ikke væsentligt fra C9 – bortset fra, der er mere – og så er der også proteinbarer med!

Og så medfølger der selvfølgelig en ny vejledning:

F1-7Jeg må indrømme, at jeg er lidt skuffet over, at der ikke – som i C9 – er et afkrydsningsskema, hvor man kan krydse dagen af, når man er færdig med den. Men ok – så må jeg jo lave mit eget system!

F1 er udstyret med et komplet træningsprogram og oversigt over hvilke kosttilskud man skal tage – og på hvilke tidspunkter. Det glæder jeg mig til at komme igang med. Har dog planer om at få det tilpasset mine Zumba-timer og så er der også visse øvelser, jeg ikke kan lave på grund af brystimplantaterne. Det er fx en rigtig dårlig ide at lave push-ups (endnu en god ting ved at have fået lavet et boob-job).

Man kan finde videoer med samtlige øvelser på hjemmesiden

Ligesom ved C9 må jeg sige, at mængden af information, ikke er overvældende. På den anden side handler det egentlig bare om at få taget sine kosttilskud og så spise kaloriekontrolleret mad – mellem 1.200 og 1.400 kcal pr. dag. Så nu skal jeg til at tælle kalorier igen! Og endelig er der så træningsplanen – som er helt komplet for 30 dage incl. hviledag, cardio- og styrketræning.

Og så lige en afsløring: Jeg har bestilt F1 med vaniljesmag og kanel-proteinbarer – men har så i tilgift bestilt en chokolade-shake og chokolade-proteinbarer; afveksling er en god ting.

Eftersom det er min plan, at F1 jo bare skal være “en del af min hverdag” opdaterer jeg ikke bloggen dagligt med fremskridt. Det bliver simpelthen for kedeligt. Til gengæld vil jeg oprette en ny tradition: Fit på en Fredag – hvor jeg vil skrive om fremskridt, udfordringer – op- og nedture med livsstilen.

Sæt i gang – mod en sundere, mere fit livsstil!

Fru Appel

– Følg mig på Facebook og Bloglovin –

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Politisk korrekt..min bare