Repost: At være frue...

Regel 4: Projekt “Slangeskinds-Bikini-Klar”

Regel4

Personligt er jeg sådan en, der eeeeelsker at sove. En rigtig perfekt lur kan varme mit hjerte lang tid efter, bare ved tanken om hvor lækkert det var.

Desværre kan jeg indimellem have svært ved at sove om natten. Specielt, hvis jeg har for meget at tænke på, eller for meget jeg skal nå. Stress gør det heller ikke bedre.

Jeg er derfor nødt til at prioritere at få sovet. Jeg går tidligt i seng (som regel ikke senere end kl. 22 – ofte også i weekends). Det hjælper så også lidt, at jeg er udpræget A-menneske.

En af de ting, der betyder rigtig meget for den gode, trygge følelse i min seng, er et hyggeligt indrettet soveværelse. Sådan en hule, hvor jeg føler mig tryg. Det synes jeg, jeg vi opnåede, da vi renoverede det. Vi lod os inspirere af nogle af de hotelsuiter, vi har boet på igennem årene – måske særligt skønne Copperhill i Åre, hvor vi hvert år står på ski.  Jeg KUNNE jo lægge billeder ind af mit elskede soveværelse – men lige nu er det bare rodet til med en masse ekstrapuder, fordi jeg stadig har behov for ekstra støtte i ryggen efter min operation. Og i en blog skal man jo kun lægge billeder ind fra det perfekte liv, ikke sandt?

Men altså.. jeg elsker – ELSKER – mit soveværelse. Det er sådan et sted, hvor jeg sagtens kan sidde på sengen og arbejde, eller bare opholde mig  for at slappe af (og eventuelt slippe væk fra resten af husholdningen). Vores soveværelse og badeværelse hænger sammen som ét rum, uden døre (med separat toilet – noget af mystikken i ægteskabet må gerne bevares) og det er mit yndlingsrum i huset – her kan I se et tidligere billede af “badeværelsesdelen”

bad

Og så kan I lige få et billede af mit rodede natbord, der indeholder alle mine essentials. Og sådan et rodet natbord kan altså heller ikke være med på noget, der skulle være et lækkert blog-billede – men i et close-up går det nok.

natbord Her er mine – for tiden – uundværlige smertestillende piller. Min Kindle e-reader som jeg ELSKER (lige p.t. pakket i “Pride and Prejudice Cover, som jeg rent faktisk har vundet – men som kan købes HER. Besøg denne shop, der er toplækre ting indenfor covers, notesbøger mv.) Her er også mine briller (som jeg sjældent bærer offentligt), lommetørklæder, læbepomader, fjernbetjening til TV’et osv.

Hr. Appel er lidt træt af roderiet på min side af sengen, men jeg er nu ligeglad – jeg har behov for at vide, at det jeg kan få brug for i løbet af natten er indenfor rækkevidde.

Under bordet ligger en ordentlig samling bøger og blade.

På hr. Appels side er der… stort set ingenting! Han er nærmest sådan lidt OCD med orden, og jeg er verdens største rodehoved. Jeg formoder det er noget med at modsætninger tiltrækkes, og sådan…

Nå – pointen er, at man skal passe godt på sin søvn. Der er ikke noget, der har en negativ indflydelse på sundhed (mental og fysisk) som søvnmangel. Det feder også. Mon ikke den eventuelle ekstra tid man bruger på at sove, hvis man passer sine 7-8 timer genvindes ved længere levetid? Jeg aner det ikke, men jeg satser hårdt på det!

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: At være frue...