Demokratiets frontkæmpere - så er det nu!

Pinup style.

Ikke så smart at sidde og kede sig sådan en lørdag, og så komme til at drøne ind på en amerikansk hjemmeside. Med kjoler. Ups. Tror måske jeg er havnet i en “lille sort” afhængighed.

Siden er den utroligt skønne (amerikanske) Pinupgirlclothing som jeg har været hooked på længe, men det er så første gang jeg faktisk har købt noget. Her er et lille indblik i, hvad der landede i indkøbskurven:

pinupcollage1Er de ikke bare skønne? Første køb er den ufattelig smukke 40-inspirerede lange festkjole, som jeg nok skal finde anledning til at bruge. Den kan købes her. Næste køb er en klassisk “lille sort” (køb den her) et koncept jeg, som sagt, nærer en stor kærlighed til (hvilket mit klædeskab også bærer meget præg af). Umiddelbart tror jeg sagtens den lille sag kan bruges i dagligdagen med en cardigan.

Men jeg har åbenbart mistet evnen til at begrænse mig – for ups…

pinupcollage2Først en kæk lille 60’er kjole. Endnu en praktisk, daglig kjole til samlingen. Det er helt klart en kommende favorit til arbejdet. Herefter ryger vi over i noget mere sensuellapræget i en cocktailkjole, der sagtens kan blive en “go-to” festkjole, når andre kreative ideer glipper. Med dens draperinger og fine “sweetheart” udskæring, er den et sikkert hit til mine kurver. Sidste billede er – ikke overraskende – endnu en lille sort sag, der også bliver en fin hverdagskjole. Læg mærke til de søde detaljer i taljen og udskæringen.

Som I kan se, er min smag ret ensformig. Jeg elsker små sorte kjoler, der komplimenterer mine kurver. Denne gang er jeg dog gået lidt mere i retning af noget retro-pinup, end jeg plejer. Er overbevist om, at sammen med mine elskede Irregular Choice sko, vil mine nye indkøb ikke lade et øje tørt.

HVIS du forvilder dig ind på siden, så vil jeg bare lige sige, at jeg ikke vil holdes ansvarlig for et eventuelt overforbrug!!

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Demokratiets frontkæmpere - så er det nu!