SKO!!

Juice-detox..Fail eller Fantastisk?

Kender I det?

Man trykker “bestil” og lige i det øjeblik virker det som en helt enormt god ide.

Et par uger senere får man leveret 7,5 L juice – som er DET ENESTE man må spise (øhm drikke?) de næste 3 døgn.

Jeg bestilte “sommerpakken” fra sundtakeaway.dk i et opstemt øjeblik, da nyheden om mit cykeleventyr stadig var så frisk, at panikstemningen var total – og jeg i ånden så mig selv slæbe hele mit imponerende kurvede korpus over diverse bjerge i det australske efterår. Og det syn krævede altså drastiske midler. Jo færre kg – jo mindre ondt i benene. Matematik så enkel, at selv jeg – sprognørden – fatter det.

Ergo klikkede jeg ind på Sund Takeaway, som blev ved med at dukke op med annoncer i mit Facebook-Feed (jeps – jeg er totalt nem!). Her havde de så et tilbud: Køb 4 ugers kalorieudregnet kost (til 6 dage om ugen – den sidste ugedag er cheat-dag) på mellem 1200 – 1300 kcal/dag. Alle måltider,  selv mellemmåltider, er med i pakken.  Maden er færdiglavet og skal bare varmes – eller spises direkte fra emballagen (tror også man kan overveje at overføre det til sit muselmalede…)

Det lyder jo besnærende. Dels slipper man for kalorietælleriet – dels skal man ikke selv lave maden, og man får sund og nærende kost. I mit tilfælde skal resten af familien dog stadig fodres – så madlavning slipper jeg ikke helt for. Men det der med at man ikke skal forholde sig aktivt til sit madindtag – ud over at fjerne folien fra en bakke, det gør tingene nemmere, synes jeg.

Og hvor kommer så juicen ind, tænker I? Jamen i det gode sommertilbud fulgte der så – kvit og frit – 3 dages juice-detox med. 3 dage hvor eneste måltider er 5 flasker juice – om dagen. Jeg har aldrig nogensinde troet på det der med detox (min lever fungerer så vidt vides ganske fint, hvilket medfører at kroppen helt naturligt detoxer, uden man behøver at fylde sig med selleri-juice). Men når det nu er “gratis” kan man jo lige så godt prøve. Om ikke andet har jeg et håb om, at den megen flydende kost vil medvirke til at få has på de væskeansamlinger, jeg stadig har i benene oven på min operation. Og så har frugt og grønt jo aldrig ligefrem været usundt.

juicecollage

Det ser ikke ud af meget på billederne; men det ser ud af endnu mindre i virkeligheden, når min samlede mad-ration for 3 døgn skutter sig på en hylde i køleskabet!

Men nu giver jeg den gas. Det er jo trods alt et godt tilbud, og det bør man sætte pris på. Jeg har valgt at planlægge min detox sådan, at jeg er startet i aften med juice til aftensmad. Så står den på detox i morgen, på fredag og lørdag – hvor jeg så drikker den sidste juice om eftermiddagen – og spiser aftensmad med mine forældre, der kommer på besøg.

Jeg har drukket den første juice. Der er chili i. Den er stærk. Det tog lidt tid. Men i det mindste brænder min mund så meget, at jeg ikke føler sult. Gad vide hvor længe, det holder?

juice5

Jeg vil selvfølgelig løbende opdatere om fremgang/nedgang/hysteriske anfald/andre effekter her på bloggen. Både i forbindelse med detoxen – men også når jeg skal forsøge mig med sunde færdigretter.

Bare lige et p.s: Dette indlæg er IKKE sponsoreret. Jeg betaler det samme som alle andre!

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Bloglovin’

 

2 kommentarer

  • Det lyder lidt grænseoverskridende, helt at fralægge sig ‘ansvaret’ for sin kost i fire uger. Det lyder også nemt, men jeg ved ikke, om jeg ‘turde’. Tænk hvis det hele er torsk og dadler 😝

    Glæder mig til at følge med!!! 👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Uha…du siger noget, Marie. Der er dog heldigvis en menuplan inde på deres hjemmeside, og det ser meget varieret ud – det man får. Særligt synes jeg det lyder rart at få noget forskelliget til morgenmad hver morgen. Det er jeg bestemt ikke vant til.

      Og så er jeg faktisk ikke stor fan af hverken torsk eller dadler…yrk.

      Jeg glæder mig også til at finde ud af, hvad det er for noget – har jo betalt for det, så jeg føler mig ret forpligtet til også at spise det….

      KH

      Fru Appel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKO!!