Boob-dag i overmorgen

Boob dag – Imorgen sker det!

Og den 30. april vil for altid være døbt “Boob-dag”. Dagen hvor denne forstadsfrue indfriede drømmen om mere frodige kurver…

Jeg er ved at gå til af nervøsitet. Ligesom i “Jeg kan kaste op, hvert øjeblik det skal være” samtidig er jeg stålsat og overbevist om, at det er det rigtige valg, jeg har taget.

Valget om at være fuldstændig åben om mine planer, har vist sig at være det rigtige. På min arbejdsplads bliver mine bryster diskuteret frit og i plenum – og har givet anledning til flere gode snakke. Heldigvis er stemningen overvejende god – og de fleste af de kolleger, der betyder noget for mig, støtter op om projektet. Det samme gælder private venner.

Hr. Appel er ikke helt så åbenmundet om mine planer – men jeg har tænkt mig at melde det ud åbent på Facebook, når det hele (forhåbentlig) er veloverstået.

Imorgen kl. 11.30(ish) lægger Fru Appel sig under kniven. Send mig helende tanker og gode ønsker om en hurtig og så vidt mulige smertefri rekreation!

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boob-dag i overmorgen