Sund Januar Version 2016

What a girl needs

Som det er kendt vidt og bredt, er et af mine absolutte  yndlingsskomærker, britiske Irregular Choice.

Og da de nu har udsalg, vil det jo nærmest være en forbrydelse, ikke lige at forkæle sig selv med lidt af deres humoristiske, anderledes og fuldstændig fantastiske design.

Efter lange overvejelser besluttede jeg mig til 2 par (man skal jo heller ikke overdrive). Og igår kom posten med disse to:

IC1Jeg mener; selv skoæskerne er fantastiske. Men hvad de gemmer på er nu endnu mere hjertevarmende (måtte jo næsten knibe en tåre)

Først blev det til disse – som jeg har luret på i længere tid, men da de blev sat ned, var der jo ikke grund til at betænke sig yderligere:

IC2

En lille, fin støvlet pyntet med store, tunge perler – masser af bling, masser af “girly” faktor! Man kan lige ane det silkepapir det bruger til indpakning – selv her går man ikke på kompromis med den særlige Irregular Choice stil. Gotta love it!

Læg mærke til, at der også bliver gjort rigtig meget ud af sålerne – selv når man falder og lægger på asfalten med sålerne opad, har man stil.

ICcollage1

1 par sko er godt. 2 par er som bekendt bedre – derfor røg disse herligheder da også lige med i kurven:

IC8

Den smukkeste støvle, der sender tanker mod victoriatidens damer. Skaftet er strikket i kabelstrik – og selve foden er skind. Støvlen er snøret med satinbånd – og jeg synes simpelthen det er noget af det mest feminine jeg nogensinde har set.

ICcollage2

Læg mærke til foret. Blomstret og en fornøjelse at se på, når man tager støvlerne af og på. Det er jo en oplevelse i sig selv. Nyd detaljerne.

Irregular Choice er ikke enkle sko. Det er komplicerede sko – og jeg vil mene, at de kræver en forholdsvis enkel påklædning. Sko kan – som bekendt – hæve et outfit fra pænt til fantastisk. Netop dette evner Irregular Choice mere end de fleste.Til mine – som oftest – enkle sorte hverdagskjoler er de perfekte, når der skal sættes lidt pep på hverdagen.

Og netop hverdag er Irregular Choice gode til. Jeg kan nemlig stå og gå længere i disse sko end i nogen-som-helst andre af mine højhælede sko. Bruger dem fx altid når jeg skal holde foredrag eller lignende, hvor jeg står op i længere tid.

Åhhhh…jeg er forelsket (IGEN!)

Fru Appel

BEMÆRK: Der er ikke sponsorerede indlæg på min blog. Disse sko er købt og betalt af mine sparsomme husholdningspenge!

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Januar Version 2016