Monday Glam

Brazilian – Nu i sort/hvid

Jeg skulle jo til det. Har holdt pause fra mine regelmæssige besøg hos Glennie/Beautycompany – for så vidt angår mit brasilianske område, da jeg jo er blevet opereret – og to af arrene sidder lige i det, for denne behandling, relevante område.

Men nu var det altså tid til lidt samba med voksen igen – og for lige at føje spot til skade, var det også tid til at få ordnet vipper. Af alle, mere eller mindre ubehagelig skønhedsrutiner, er de to, Brazilian og vippe-extensions, de værste.

Førstnævnte giver sig selv. En anden kvinde nærstuderer det mest intime område af kroppen, og påfører varm voks – hvorefter samtlige hår med et rask tag hives ud, med rod. Og så gåes der lige efter med pincetten. Sidstnævnte, vipperne, ..tjahhh…jeg synes bare ikke det er behageligt at ligge så længe med tapede øjne, man ikke må åbne, imens man fornemmer nærværet og lyden af pincetter ved øjnene.

Men altså – hvis det ikke var resultatet værd ville jeg jo ikke gøre det. Brazilian kom ind i mit liv, da jeg opdagede, at jeg er ved at blive gråhåret. Og eftersom det ihvertfald er 10 år siden jeg har set mit hovedhårs naturlige farve, ja så kan I jo selv regne ud, hvor de grå hår piblede frem. Og nu kan jeg så slet ikke forstå, hvorfor jeg ikke tog turen til Brasilien noget før. Jeg mener resultatet er enestående – selvom det er lidt småubehageligt, det der med at få hår revet ud med rode. Men altså ikke så ubehageligt som de fleste tror.

Vippe-extensions er forholdsvis nyt for mig. Jeg synes det er HELT fantastisk at man ikke behøver mascara  – og selv når jeg ikke har make-up på, hjælper de fine vipper til et altid vel-groomet og ladylike look.

Idag var hårfjerningen i særklasse ubehagelig, fordi det er så længe siden sidst. Og stakkels Glennie måtte arbejde udenom de to små plastre, der dækker indstiksstederne efter min fedtsugning, så man kan sige, at jeg er pletvis brasiliansk lige p.t.

brazilcollage

Billederne her viser processen – uden nærbilleder af det brasilianske område, vel at mærke (for hr. Appels eyes only) 1. billede viser tydeligt bekymret fru Appel på briksen – i næste billede er Glennie ved at gøre voksen klar, inden der holdes sambafest i Brasilien, med duften af brændt gummi som gæst. Sidste billede viser det akavede øjeblik, hvor man bliver bedt om at vende sig om på maven……

I forhold til vipperne – ja så var mit gamle “sæt”  ved at være godt brugt, så fornyelse var bestemt tiltrængt

vipper

Forskellen ses tydeligt!

Nå men efter sådan et smut til Brasilien og med nye vipper, er jeg sådan set helt klar til at gå resten af ugen i møde i ny og forbedret udgave.

Mange spørger mig, om jeg aldrig bliver træt af at bruge så meget energi, tid og penge på mit udseende? Og dertil kan jeg klart svare, at hvis jeg ikke synes det var det hele værd, ville jeg jo ikke gøre det. For mig er disse ting lidt ligesom en leg med udtryksformer. Eller måske prinsesse-leg for voksne. Ihvertfald hygger jeg mig rigtig meget med alle mine små skønhedsprojekter – og ja; jeg er urimeligt forfængelig, men who cares? Så længe det kun går ud over mig selv, så er ingen skade jo sket!

PS: Grunden til min lidt franske “film noir” inspirerede tilgang er selvfølgelig også forfængelighed.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Instagram, Facebook og Bloglovin

 

 

 

2 kommentarer

  • Hej!
    har lige fundet din blog og som dig er jeg også meget forfængelig og elsker som dig at blive ordnet og gjort lækker. Dine vipper er så flotte, kan godt forstå du er glad or dem! Jeg må sige at min oplevelse med den brasilianske behandling er at når du først har prøvet det, har du aldrig lyst til andet, ikke?
    Kram til dig og rigtig fin blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Tak for roserne – det er jeg rigtig glad for 😉

      Præcis – er man først “gone brazilian” er der ingen vej tilbage!

      Kærlig hilsen

      Fru Appel

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Glam