Stemningsbilleder fra skønheds-søndag

Mandagstanker

Så blev det mandag. En ny uge, ny start, nye muligheder – and all that jazz. Selvom det i den grad er en floskel, så har jeg altid haft det sådan, at sådan en mandag dels er lidt træls, fordi man er træt, og træt af at det nu er mandag – men dels er det jo også en dejlig dag, fordi den rummer helt nye tanker – en ny start. Noget jeg personligt synes er lidt mindre oplagt på en lørdag, hvor ugen er ved at være lidt gammel og brugt.

Det var jo en kæmpe oplevelse at være VIP-person til koncert. Men søndag var faktisk lidt sur. Det der stress fyldte lidt meget, da hr. Appel – ganske uforvarende – kom til at bringe emnet “ugens praktiske opgaver” op. Før jeg var helt vågen.

Pludselig stod ugen i al sin gru tydeligt for mig. Nye forpligelser, nye møder, nye børneaktiviteter og sport. Mindre mulighed for at gemme sig, fordi man så er “ude i verden” og ikke bare lige kan smutte under dynen.

Så dagen gik med selvransagelse. Og jeg blev enig med mig selv om, at FANME nej. Ugen rummer ikke en endeløs række af forpligtelser – eller ikke KUN. Den rummer muligheden for lige nu og her at gøre gode ting og nyde livet.

Besluttede mig derfor, at give sundheden en chance. Prøve at tænke lidt over, hvad jeg kan gøre for mit helbred. For mit humør og for mine endeløse drømme om at tabe mig – bare lidt. Har nemlig intet imod mine kurver – synes dog bare stadig de er lige vel dominerende i forhold til min ringe højde.

Og så tyvstartede jeg faktisk lidt – på en søndag. Så da jeg var færdig med min sædvanlige skønhedsrutine, hoppede jeg i noget behageligt kluns og gik i seng. Elsker mit soveværelse – skrev igår at jeg elsker mit badeværelse – og de to rum er i mit hjem faktisk kun et rum, og mit YNDLINGSSTED i huset, hvor jeg virkelig kan slappe af. Sad i sengen og surfede på nettet, så lidt fjernsyn og tænkte tanker imens jeg fyldte mig med isvand og urtethe. Drak et enkelt glas af noget nyt fra Rynkeby: Green Juicing:

mandag1

Den med Rødbede, æble osv. Smagte ganske fornuftigt. Har ikke selv en juicer – og selv hvis jeg havde, ville jeg nok ikke få den brugt – så selvom det givetvis er sundere at gøre det selv, ja så må det her jo være det næstbedste! Fandt det på tilbud i Netto.

Men hvad gør en ægte frue af min støbning, når man skal gøre noget godt for sig selv: Yes – you got it. Man SHOPPER.. da jeg jo er på deltid lige p.t. kunne jeg smutte i butikker inden resten af verden fik fri fra arbejde – og her er resultatet:

mandag2

Det samlede indkøb. Det hele er jo ikke sundhed… men lidt opmuntring skal der jo også være plads til

Lad os tage det sunde først:

mandag3

Sidste vinter var jeg syg uafbrudt – ok, fandt så ud af at mit immunforsvar ikke var helt ok (på grund af stress, selvfølgelig) men i år er jeg SÅ klar:

Udos choice – godt for det hele – et shot hver morgen

Kräuterblut – godt for træthed og blod

Magnesium – mest fordi jeg skal starte op med træningen igen, og det hjælper på de ømme muskler

Eye-Q kapsler – fiskeolie. Godt for gigten, hjernen og huden

Herudover spiser jeg multivitamin.

Så nu skulle jeg være dækket ind. Der er i disse dage 25% på alle kosttilskud i Matas, hvis man er medlem af deres kundeklub – tjek det ud:

http://www.matas.dk/helse-sport

Nå – men så røg der også lige et par – ikke-nødvendigvis-sundheds-ting i indkøbsposen:

mandag4

Fandt den lækre stribede (strikkede) trøje i HM (kr. 179) har den også i grå. Love it. 3 par shape-strømpebukser. De bedste jeg indtil videre har fundet er dem fra HM – her to par højtaljede sorte og et par hudfarvede. Det ER jo blevet efterår.

Var også lige på Apoteket og købe Eucerin In-shower Body Lotion som jeg har prøvet via Goodiebox. Den er bare fantastisk. Og så selvfølgelig vatrondeller – hvem kan leve uden dem??

Så nu står den på sunde dage i det Appelske hjem.

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningsbilleder fra skønheds-søndag