Perfekt weekend

Sund Retail Therapy

Ok. Sommerferien er slut. Helt slut.

Og hvad betyder det A.L.T.I.D.??

Det betyder – for mit vedkommende – at konsumptionen af helt uhørte mængder, brød, vin, ost og søde sager har sat sit præg på mine kurver. Og på min sundhed. Og når vi så lige tager med i mixet, at jeg ikke har dyrket motion eller træning af nogen art siden den 30. april (aka: Boob-dag/operationsdag), ja så er det faktisk lidt sørgeligt med den der sundhed.

Og hvad kan motivere en halvdoven forstadsfrue til at komme i form og få styr på sundheden? Der er kun ét rigtigt svar: Shopping. Og shopping har jeg benyttet mig af – se blot det samlede billede af, hvad jeg har hentet i den lokale Shell/pakkeshop den seneste uge:

Sundshopping1Må jeg præsentere: MK Olie, Detox-te, 2 par danse (Zumba) sko, et mavehjul, en 12 kgs kettlebell og et speedrope. OG 3 par sports-footies fra Netto.

Lad os starte fra en ende af:

Sundshopping2

Jeg har aldrig før shoppet i Louise Nørgaards webshop, men endte her, da jeg skulle købe nye forsyninger af MK Olie og tilhørende Aronia-saft, da der er fri fragt. Når jeg nu alligevel var inde på shoppen faldt jeg over denne fantastiske te-dåse med detox-te:

Sundshopping4 Sundshopping7 Sundshopping8Ud over at dåsen er en æstetisk nydelse i sig selv, lover Louise Nørgaard, at man ved kontinuerligt brug vil opleve en god detox-effekt af teen (noget min rødvins/hvidtbrød/slik-fyldte krop skriger på). Det dufter fantastisk af lakrids. Glæder mig til at hygge med en kop i aften. Som bonusinfo kan jeg fortælle, at man skulle kune bruge den “brugte” te til en udrensende ansigtsmaske. Kommer nok ikke til at ske i mit tilfælde, men hvem ved? Køb teen her.

Min helt nødvendige MK-Olie var også i den fragtfrie pakke:

Sundshopping9Jeg har tømt et sæt og oplevede en klar forbedring af min meget tørre og problematiske hud – mere stabilt blodsukker og en dæmpet sukkertrang (så dæmpet som den nu kan blive, når man er så afhængig af den hvide gift, som jeg er)

Endelig havde shoppen lagt et par gaver i form af en raw-bite bar og et stykke chokolade i pakken – samt denne håndskrevne hilsen:

Sundshopping3Dét er altså god stil. Jeg kan på kortet læse at Louise er både kosmetolog og personlig træner. Heftig blanding – og noget jeg skal have tjekket grundigere ud på hendes side, se den her

Fra en yndlings trænings-pusher – Billig-Fitness – købte jeg disse alvorligt udseende herligheder:

Sundshopping5

Der er altid gode tilbud på deres side, og denne gang blev det til et mavehjul, der nok er et longshot, på den anden side kostede det kun 39 kr – og det er jo BILLIGT for en flad, stærk mave. Sjippe-torvet (speed-rope) fik jeg gratis med i pakken – og til trods for en heftig vægt, takket være min nye 12 kg kettlebell, kostede forsendelsen kun 19 kr. Var iøvrigt nok et ret morsomt syn at se mig slæbe den tunge, uhåndterbare pakke ud fra Shell iført stilletter og øvrigt frue-udstyr!! Tjek siden ud her

Endelig blev det til 2 par dansesko på tilbud fra Zalando – et par fra Reebok og et par fra Adidas:

Sundshopping6Mange (alt for mange) år på høje hæle har givet mig ret problematiske fødder – så jeg skifter ofte dansesko, da affjedring mv., helst skal være i top. Disse to typer har jeg ikke prøvet før – har dog haft mange forskellige typer fra Reebok, og altid været godt tilfreds – Adidas skoene er lidt en anden sag. Et longshot med 50% rabat – jeg købte dem, fordi jeg synes de ser fede ud! Ak ja – de problematiske fødder kom jo af en årsag.

I morgen er det mandag – og hvis ikke en ny sund livsstil skal starte “i morgen” og det ENDDA på en mandag, så ved jeg snart ikke…

Jeg har dog flere, drastiske sundhedsplaner – stay tuned til min detox-update.

For en god ordens skyld må jeg hellere nævne, at jeg på ingen måde er sponsoreret eller har fået særlige deals i forbindelse med denne post. Har selv betalt det hele af husholdningspengene!

Fru Appel

2 kommentarer

  • Mia Pausgaard

    Elsker virkelig dine Post’s Line. ❤️ Og denne web-shop skal jeg klart ha kigget efter i sømmene. Den te ser fantastisk ud. Vi ses om lidt til sko test møs møs Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fru Appel

      Tak Mia – jeg er glad for at nogen tager sig tid til at læse mine skriblerier om løst og fast.

      Knus

      Line

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt weekend