21 to life...

F1 – Update!

Her sidder man så med helt enormt ondt på unævnelige steder (ok så – bagdelen), lårene, mavemusklerne og så har jeg helt sikkert glemt et par muskelgrupper.

Første gang jeg kastede et blik på træningsprogrammet i F1 tænkte jeg lidt…”ork..no problem – klarer jeg fint”.

MEN…AVS. På den ene side er det jo rart konstant at være mindet om, at man faktisk gør en indsats. På den anden side set er det bare drønubehageligt at skulle lade sig falde de sidste cm, når man skal sætte sig – fordi lårmusklerne simpelthen giver efter, og nægter at samarbejde. Særligt på et hårdt toiletsæde.

Jeg føler jeg mig virkelig gennemarbejdet, når jeg har kørt de 3 sæt af helt klassiske øvelser som lunges, squats, planker, crunches osv. – eller jeg føler mig mere som om jeg lidt er ved at dø! Glæder mig til at se om det giver resultater!

Til gengæld har vægten svinget lidt op siden jeg røg på F1 – for nu at være tilbage til mit “efter C9 udgangspunkt” Jeg har ingen centimeter tabt siden jeg sluttede C9 – så stilstand. Suk. Jeg er ellers bedst til de hurtige resultater.

Man skal dog huske på, at der jo er andre gode side-effekter. Som fx mere energi. Jeg kan overskue træningen, når den er lagt så præcist ud, som tilfældet er i F1. Det giver mig et fokus – og det synes jeg hele vejen igennem det her “Forever Fit” eventyr har været en meget væsentlig faktor.

Jeg synes dog stadig at der ikke er gjort nok ud af information og vejledning, det kunne de godt arbejde lidt på.

Jeg følger F1 til punkt og prikke – og holder mig indenfor de 1.200 kalorier om dagen. Men det er rart, at jeg så til gengæld selv bestemmer, hvordan jeg spiser – der er selvfølgelig helt grundlæggende en opfordring til, at man spiser masser af protein.

Siden jeg startede på C9 har jeg ikke drukket sodavand, saftevand eller særlig meget kaffe (max 1 kop om dagen). Sukkermonsteret har fuldstændig droppet sin fristende dans på mine skuldre. Har dog indkøbt lidt sukkerfri bolcher, synes det er rart at have lidt at putte i munden, som smager godt. Det tricker ikke monsteret.

Til gengæld har jeg drukket enorme mængder vand og urte-te

F1updateOg det kan fx se sådan ud. Her med min yndlingskop fyldt med Amazing Space’s Antiage Te – der kan købes her – duftlys og så nogle “hjemmegjorte” småkager efter en F1 opskrift. Chokolade-proteinbar bagt i ovn – toppet med sukkerfri nutella og bananskiver. Smager fantastisk og mætter rigtig godt.

Så indtil videre går det godt med at følge programmet – men resultater har jeg endnu ikke set – hverken på vægten eller med målebåndet.

Idag har jeg iøvrigt snydt lidt. Programmet foreskrev hviledag. Men jeg tog til Zumba – man kan ALDRIG få for meget latinmusik – eller danse for meget Salsa!

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 to life...