Søndagstur med mændene i mit liv

Appesize og sund januar – konklusionen

Januar lakker så småt imod enden – og det samme gør mit eksperiment med Appesize. Du kan læse mine tidligere indlæg om Appesize her.

Nu har jeg jo overstået den egentlige challenge med palæo-produkterne, og det er på tide at konkludere lidt på, hvad det så har gjort for mig – og hvad jeg har lært i denne omgang af “Fru-Appels-Ongoing-slanke-soap-opera”

bif1

Som jeg fortalte i et tidligere indlæg, lykkedes jeg med at smide 3 kg – siden 4. januar. Omkring halvdelen er røget, imens jeg har spist produkterne fra Appesize. Og det er selvom jeg ikke holdt mig fuldstændig til planen – og også præsterede at blive syg en enkelt dag. Jeg har ikke trænet nævneværdigt – udover et par ganges Zumba om ugen. Så på den måde er resultatet jo tilfredsstillende.

Produkterne smager rigtig godt – jeg er rigtig glad for både nøddeposer, frugtruller og de drikke, der tilbydes – faktisk så glad, at jeg bestilte en omgang mere.

Appesize8

Dog synes jeg, det bliver meget ensformigt i længden, hvis man skal holde sig til KUN at spise de primært nøddebaserede godter i løbet af dagen, før man kan slutte af med et almindeligt aftensmåltid. Jeg har følt mig lidt snydt, når jeg har siddet der til frokost, med en mikro-pose nødder og vidst, at dét er så det.

Birdiecollage2

MEN jeg har ikke oplevet sult i løbet af kuren. Har endda med mellemrum sprunget et måltid over, simpelthen fordi jeg ikke var sulten. Eller fordi jeg ikke gad at spise flere nødder. Jeg tilskriver det dog primært ernæringssammensætningen og den meget gode fedt man indtager, det er en fantastisk appetit-regulator. Hvis det bare ikke blev så kedeligt i længden.

En af de ting jeg har taget med mig, og er fortsat med, er morgenmaden. Hver eneste morgen på arbejde, har jeg fået en skive stenalderbrød og et æg – og så nogle grøntsager – agurk, tomat eller hvad jeg lige havde. DET er en god morgenmad. Det smager godt og det mætter. Længe.

dag3-1

En anden ting jeg gør nu, er at medbringe en pose nødder eller en nødderulle i tasken. Selvom produkterne er heftigt kalorietunge, ja så kan man jo til gengæld også holde den gående rigtig længe på små mængder, hvis man lige står og er sulten i en snæver vending. Drikkene (birkesaften) er enormt lækre til selvforkælelse. De smager simpelthen SÅ forbudt af saftevand – her er kaloriemængden dog overraskende lille (66/flaske)

Birdie1collageKonklusionen må være, at Appesize konceptet er en rigtig god kickstarter til et vægttab, uden at være en mirakelkur. Sammenlignet med C9 taber man sig slet ikke så meget – til gengæld får man tilstrækkeligt med kalorier, til at man ikke kan betegne det som en sultekur – og man fylder sig ikke med alt muligt kunstigt.

Produkterne er gode, velsmagende og lidt “synde-agtige” men man bliver lidt træt af ensformigheden til sidst.

Efter mit experiment skal jeg ikke igen på en “challenge”, men jeg holder fast i en del af produkterne – enten som hurtige måltider, hvis jeg ikke har tid/lyst til at lave mad, eller som snacks hvis jeg bliver sulten. Jeg vil klart anbefale konceptet til dem, der gerne vil udfordre sig selv med en challenge – og som gerne vil gøre det på den sunde måde!

Indlægget er ikke sponsoreret. Hvis du vil prøve Appesize, så kan du finde produkterne her

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagstur med mændene i mit liv