Sundt Søndagsprojekt

Sund Januar – DET VIRKER!

Sund Januar virker. Jeg har tabt mig næsten 3 kg siden nytår – og de 8 af dagene med hjælp fra Appesize.

Egentlig er jeg nu ved at finde en i en sund rutine – og nyhedsværdien er løjet af. Ihvertfald på kostdelen. Motion er indtil videre 2 timers Zumba om ugen. Slet ikke nok. Har masser af intentioner om mere – er bare ikke kommet igang endnu. Har i flere omgange haft succes med at træne hjemme; men indtil videre har sofaen vundet. Man skal jo heller ikke starte for hårdt op (siger jeg konstant til mig selv!)

Jeg er rigtig, rigtig glad for Appesize – men det “fulde program” kommer jeg ikke til at følge – det er for restriktivt. Men jeg holder fast i nogle af elementerne. Det smager nemlig rigtig godt, er fuldstændig naturligt og med statsgaranti godt til min krop.

Så – jeg var glad, da jeg modtog dette (undskyld billedkvaliteten, havde bare lige min telefon ved hånden):

Appesize8

For det første har jeg – som nævnt før – købt flere af de gode birkedrikke – og så nogle nødderuller (solbærsvarianten) – og så lige et par enkelte af de pølser, man også kan få på hjemmesiden. Bare sådan for lige at prøve!

Så har jeg købt en særlig tilbudspakke med 30 pakker blandede “nødde-frugt-mix” og en kogebog (find tilbuddet her) det koster 299 – men så er det også portofrit. Selve bogen er jeg sådan lidt “so-so” omkring

palæoDet er en utrolig flot bog – med meget lækre billeder (herunder også af den usædvanligt velbyggede Thomas Rode i bar overkrop). Der er masser af informationer om Palæo-livsstilen – og også opskrifter. Det er bare lidt utopisk og tro, at jeg nogensinde går i køkkenet og faktisk har intentioner om at frembringe: Kyllingerillette – hvor blandt andet udbenede kyllingelår indgår som ingrediens. “Indmadscroutoner” er nok også at skyde over målet.

For de, der virkelig interesserer sig for finere madlavning er den helt sikkert et hit. Personligt vil jeg nok bare bruge den til æstetisk nydelse – på grund af den lækre kvalitet og de gode billeder. Lidt som en coffee-table book.

Nu har jeg jo været til et mad-arrangement med Thomas Rode. Og jeg var VILDT begejstret for manden og hans kogekunst. Måske den bedste mad jeg nogensinde har smagt (læs her om min “mouthgasm”). Så vil man gøre ham kunsten efter (og forføre en forstadsfrue eller to med sin mad) så er altså her bogen.

Der er i skrivende stund 3 dage tilbage af Birde-nam-nam kuren. Og jeg skal finde ud af, hvordan jeg har tænkt at fortsætte med de sunde takter.

I store træk fortsætter jeg nok som hidtil – indtil vi tager på skiferie den 29. januar. Herefter ved jeg ikke – jeg har visse overvejelser, som jeg nok skal skrive mere om her på bloggen.

Konklusion: Denne sundt spisende pipfugl er 3 kg lettere – OG overbevist om, at hun er sundere end nogensinde!

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundt Søndagsprojekt