Stram mås - jeg, en gås!

1. dag som gås i billeder

Herunder kan I se, hvad en dag som gås indeholder:

Som I kan læse mere om her har jeg endnu engang, i et anfald af lalle-optimisme kastet mig over et projekt slank. Denne gang er valget faldet på Mascha Vangs nye 4-ugers plan “Kom i gang med Mascha Vang – Bliv en lækker gås med stram mås”. Bogen kan købes overalt. 

Herunder kan I se, hvad en dag som “gås” indeholder:

Maschablog1

Morgenmad: smoothie med spinat og brombær  – sammen med mit sædvanlige MK-Olie shot. Ikke en kæmpe kulinarisk oplevelse – men bestemt heller ikke dårligt.

Mascha collageTid til træning – jeg er ikke vant til at styrketræne, så bogens lille program var umanerligt hårdt. Heldigvis er det tilladt at sige lyde, når man er fyldt 40.  Frokost var en kæmpe salat med tun, rejer, avocado og en masse grønt. Der var pøst rigeligt citron, salt og peber, da jeg bare ikke er den store salatspiser – og der ikke engang var dressing til at få det til at glide. Men det gik ok. Havde købt en virkelig god kvalitet tun på glas. Det tror jeg, gjorde en forskel. Og så en kop te – sukkertrangen var barsk – men Pukka lindrer som altid.

Mascha1

Eftermiddagssnack – skyr med hakkede mandler, blåbær og en rude revet chokolade 86%. 

Mascha2Og endelig aftensmad. Blomkålstabouleh fra Anne Bechs bog “Spis dig Fit” med karrystegte kyllingeinderfiletter. Det smagte bare helt fantastisk.

Dagen er gået fint. Skal nok liiiige vænne mig til de enorme mængder grøntsager!!

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stram mås - jeg, en gås!