Pinup style.

Retro chic inderst inde

undertøj

Som jeg har skrevet om her har jeg investeret i nogle helt fabelagtige retro-kjoler.

Jeg  elsker jo den her kvindelige, kurvede silhouet som pin up stilen repræsenterer –  og hvis noget skal gøres – så er det værd at gøre ordentligt. Så selvfølgelig skal kurverne indpakkes i passende undertøj, så de smukke kjoler ydes retfærdighed. Og her rækker et par Sloggi altså ikke.

Jeg har derfor besøgt online-shoppen What Katie Did og shoppet lidt lækkert. Det er et  mærke, der har specialiseret sig i retro-lingerie på den lækre måde, og de har alt fra strømper over lounge wear til rigtige snørekorsetter (som man selv kan designe – det er SÅ blæret). Jeg synes priserne er rimelige – og man kan bestille fra Europa, så der altså ikke kommer mere told på. Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du 20% på den første ordre. Det er jo også værd at tage med.

Jeg har altid personligt syntes, at for virkelig at føle mig gennemført feminin og ekstra sensuel, ja så skal det altså være hele vejen. Fra inderst til yderst. Jeg gider ikke grimt undertøj. Lækkert undertøj får mig til at føle, at jeg gemmer på en hemmelighed, som kun jeg kender. Det vækker min indre sensuella og gør hverdagen lidt sjovere. Og eftersom det kun er mig, der ser det (og hvis han er heldig, hr. Appel) er det altså noget jeg gør helt og holdent for min egen skyld. Det er en gave fra mig til mig.

Så lad mig lige understrege: Det der med lækkert undertøj og besværlige og potentielt ubekvemme klædningsstykker skal du gøre for dig selv. Hvis du har lyst. IKKE for nogen andre. Det handler om hvordan DU har det med dig selv. Hvad DU gerne vil signalere. Ok – efter den lille halv-feministiske opsang kan vi gå videre.

Jeg må erkende, at jeg til trods for mine kurver desværre ikke er begavet med en misundelsesværdig timeglasfigur. Jeg er simpelthen ret taljeløs. Så for at opnå den eftertragtede figur, er jeg nødt til at snyde lidt – og der findes en stilfuld måde at gøre det på:

WhatKatieDidcollage1Må jeg præsentere: What Katie Did’s “New Glamour Waist Cincher“. Særligt designet til at danne illusionen af en talje (eller gøre den mere markant, hvis man er så heldig, at have en i forvejen). Straps’ene (de der elastiske ting, der holder strømpen) kan tages af og sættes på efter humør (og behov for strømper). Bemærk også, at det er gode, brede straps med metalspænder, og altså ikke det der plastiskskrammel, der ikke er til at arbejde med. Jeg AFSKYR de der små plastikdimser, der kæmper en ulige kamp med mine lår om at bestemme over strømpernes placering. Med straps er jeg kompromisløs og meget diskriminerende.

Jeg har en waist cincher af et andet mærke i forvejen, og er glad for den – men jeg synes designet på denne er bedre. En virkelig god detalje er, at den hægtes op fortil, så man ikke skal have hjælp til projektet.

Men altså: Intet lækkert retro-udstyr uden de rigtige strømper – og jeg har købt et udvalg:

WhatKatieDidcollage2Lækre strømper med søm. Jeg har altid synes at sømmen er en virkelig sød detalje på en enkel strømpe. Det eneste irriterende er, siger hr. Appel, at det er svært at få sømmen til at sidde helt lige op ad benet (det er nemlig hans job). Men man må lide for skønheden og strømpesømmen.

Tjek What Katie Did’s strømpeudvalg ud her

Der findes også strømpebukser, hvis du ikke gider bøvle med strømpeholdere og strømper.  Det KAN være en udfordring, men resultatet er – i min optik – det hele værd.

Endelig skal der jo noget særligt til, så man får den rette facon over barmen. Jeg har købt denne BH

WhatKatieDid6Det er ikke en rigtig “bullet bra” som man også kan få inde på sitet – men at proppe mine silikonebryster ned i en sådan er nok en tand for ambitiøst. Istedet har jeg investeret i denne “cone bra” som har en lidt blødere silhouet. Det er et sats at købe en BH online. En ting jeg har fundet ud af om silikonebryster er, at de ikke er nemme at shoppe BHer til. Siger det bare, hvis nu nogen skulle gå og overveje en operation.

I det hele taget er der ihvertfald 20 andre ting inde på den fabelagtige side, jeg gerne ville investere i – men indtil videre lader jeg det være ved det, jeg har vist her. Jeg skal jo også lige have fundet ud af, om kvalitet mv. er i orden.

Held og lykke med at finde din indre pin-up sensuella!

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinup style.