Mit glamourøse liv

Udsalg – 50s style!

Et af mine absolutte yndlingsmærker, britiske Collectif,  holder et kort, men meget intenst udsalg. 50% på det meste. Men kun fra idag til og med torsdag.

Collectif har specialiseret sig i vintage-inspireret tøj, og hører til i den bedre ende rent kvalitetsmæssigt, når det kommer til rockabilly/pinup stilen. Jeg har en del derfra – det sidder godt (også på kvinder med kurver) og føles lækkert.

Jeg måtte ligefrem vente i kø for at komme ind på siden, der er ret populær blandt de, der som jeg, har en forkærlighed for vintage-stilen.

Her er, hvad jeg købte:

c-collageFind tøjet her: Swingkjole // strikket trøje med kirsebærmønster // pencilkjole // swingnederdel

For at få rabatten skal du bruge koden “FESTIVE50” når du tjekker ud. Det kræver at du enten registrerer dig som kunde eller logger ind.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en mere vintage-inspireret stil eller bare forsøge dig med et mere klassisk feminint look er det bare om at få gang i tasterne, udsalget her er et supergodt sted at starte! For mig handler det om en følelse at at “være hjemme” i disse kjoler. Jeg bryder mig ikke synderligt om den mode man kan finde i almindelige mainstream butikker – og for at være brutalt ærlig, er min korte, kurvede krop ikke egnet til den skandinaviske stil, der ofte kræver tyndere, højere kvinder, for at komme til sin ret. Og så er fornemmelsen af en petticoat, der danser om mine ben bare den dosis glamour der skal til, for at gøre hverdagen lidt sjovere!

Jeg glæder mig usigeligt til at få det hele hjem, da der er tale om nogle ting jeg længe har haft kig på, men har været lidt for nærig til at købe (eller hr. Appel har!)

En af mine yndlings vintage bloggere er Ms. Victory Violet.  Hun har stylet nederdelen på den lækreste måde – se hendes gæsteblogindlæg hos Collectif her eller læs hendes egen blog her – hvis man interesserer sig det mindste for vintagemode er det en sand guldgrube af inspiration.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit glamourøse liv