Mommyblogging: Badminton

Udsalgs-pinup-godter IRL

Som jeg skrev om her, har jeg storshoppet på udsalg i min yndling-yndlings-yndlings britiske online shop Collectif. Og faktisk er jeg gået all-in og har sendt endnu et par ordre i deres retning, her imens udsalget raser. Og så også lidt fordi hr. Appel har dårlig samvittighed – og det altid er godt for min garderobe.

Ud af 3 ordrer, har jeg modtaget de to – og har også haft mulighed for at flashe nogle af mine udsalgsfund – og for en gangs skyld skal intet sendes tilbage og intet sælges – det sidder simpelthen SÅ Godt. Så selvom januar bare er en bitch, så findes der altså lyspunkter:

col7

Denne fantastiske nederdel bliver helt sikkert en favorit resten af vinteren (find  den her) Det er det lækreste, vintertykke fløjl med et præget mønster – og hvad der er allervigtigst: lommer. Intet er mere fantastisk end en kjole eller en nederdel med lommer. Toppen, der er strikket i et “kirsebærmønster” er også fra Collectif (find den her) og den sidder som støbt. Elsker den lille sløjfe ved halsen.

Skoene er gamle og fra Irregular Choice, men der findes stadig enkelte størrelser på deres udsalg. Det er mine favoritsko – de har en lækker luksus-vintage feel i al deres broderede herlighed – og materialet er en tyk velour, ligesom nederdelen. Strømperne er fra Lindy Bop, som har et fint udvalg af vintage-inspirerede strømper til gode priser. Min petticoat er også fra Lindy Bop, men desværre udsolgt.

col-collageHer er lidt flere detaljer – plus et billede af mig, der slet ikke kan styre min trang til at dreje entusiastisk rundt, straks jeg er iført skørt og petticoat.

Da jeg kom hjem fra arbejde fredag lå dette og ventede på mig:

col5

Udsalgs-haul nr. 2 fra Collectif. Selvom  jeg i Hr. Appels fravær er rykket på weekendophold hos mine forældre i Videbæk, er der jo ingen grund til at slække på standarderne, så jeg skyndte mig skifte til et passende fredags-fri outfit:

col2

Allerede da jeg hoppede i kjolen første gang vidste jeg bare, at jeg har fundet en ny yndling. Den kjole kommer jeg til at leve i på alle tider af året. Snittet er enkelt, og den sidder simpelthen helt perfekt. Og så er den behagelig at have på. Og jeg elsker prikker! Cardiganen med kirsebær, måtte jeg bare eje – jeg kan ikke styre min passion for kirsebær –  og jeg synes den giver en rigtig sød effekt mod den prikkede kjole. Min røde petticoat er en julegave fra mine forældre. Og petticoats skal der til, hvis det skal være lidt festligt. I øvrigt er billedet, som ret fint viser min ellers skjulte blide side, taget af min 10-årige søn, Tristan.

Jeg trådte ind i den lokale sportsbutik i Videbæk i dette outfit, og ved kassen spurgte den venlige dame, om vi var på vej videre i byen. Jeg svarede, som sandt er, at sådan ser jeg jo faktisk altid ud, hvortil hun svarede, at “man bliver så glad af at se på det” og det er i virkeligheden den største kompliment. Tænk at gøre andre mennesker glade, bare fordi man tripper rundt i tøj, man elsker!

col3

I skal heller ikke snydes for et lille nærbillede af mine nye sko fra Lulu Hun (men købt hos Collectif) – synes de er SÅ søde med deres lille sløjfe hen over svangen. Og så kan man jo næsten ikke være bekendt, ikke at købe dem, til den pris!

Nu venter jeg så på sidste pakke fra Collectif i denne omgang. Jeg kan blandt andet afsløre, at jeg har bevæget mig ud i noget så eksotisk som flade sko!

Udsalget fortsætter lidt endnu – selvom der er ved at være udsolgt af meget i de gængse størrelser. Sko fra Lulu Hun kan man finde med 50% eller mere rabat. Min fod er som regel en størrelse 37 – og str. 37 (britisk str. 4) i dette mærke passer mig perfekt.

Nu er den største udfordring så, at finde plads i min garderobe til alle de nye herligheder – men hvor der er vilje, er der som bekendt en vej, så jeg må have ryddet ud med hård hånd, så mine fine nye ting kan få et godt hjem her hos mig.

Hvis du er interesseret i min pinup/rockabilly inspirerede garderobe, har jeg lagt en masse billeder op på Pinterest på “Min garderobe” her kan man se et ret stort udvalg af, hvad der gemmer sig i min garderobe, mit skoskab og mit smykkeskrin.

Iøvrigt – som sædvanlig er det husholdningspungen – hjulpet på vej af hr. Appel – der har finansieret min unødvendige, men skønne, garderobefornyelse. Og så var der jo halv pris. INGEN skal kalde mig dyr i drift.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Instagram

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommyblogging: Badminton