Stille blog

Pinup onsdag

Jeg har lige modtaget min ordre fra Pinup Girl Clothing – en særdeles vanedannende online shop, med speciale i retropræget mode og pinup kluns.

Det er anden gang jeg bestiller derfra – og jeg er top tilfreds. Kjolerne er smukke, velsiddende og velsyede. De passer fint til kvinder, der som jeg, er begavet med hofter, lår, bagdel og bryster – og de er udført i lækkert materiale.

Idag havde jeg iklædt mig en af de fantastiske kjoler – Elizabeth hedder modellen – og jeg så sådan her ud:

pinuonsdagDen er SÅ lækker at have på. Udskæringen er meget flatterende for et sæt store bryster! Køb den her.

Husk at det er en amerikansk hjemmeside, så der tilkommer afgifter, inden du har den i hænderne. Men det er det hele værd. Lige en advarsel: Vi er mange, der er fuldstændig addicted til Pinup Girl Clothing. Deres “Customer Lounge” som er en fangruppe på Facebook flyder over med begejstrede, jublende kvinder der gladeligt spiser havregrød i en måned for at dække deres “PUG” behov.

Jeg købte også nogle andre lækkerier – men dem gemmer vi til en anden god gang.

I det hele taget elsker jeg pinup universet og hele dyrkelsen af den klassiske kvindelighed. På den stærke måde. Korsetter, kjoler og høje hæle…whats not to love?

Og så lader jeg mig ofte lokke af lyserød og andre pasteller – så postbuddet har også været her med dette:

makeup2 makeup1

Pinup makeup fra det lille britiske brand LeKeux Cosmetics, der har specialiseret sig i pinup makeup. Det er kun en lille kollektion, til gengæld er krukkerne så søde og kitschede, at de i sig selv er købet værd. Jeg har investeret i en  pudder, en gel eye- og browliner (Secret Weapon) en meget rød læbefarve (Whistle Bait) og 2 pensler – en  lip/eyeliner børste og en brow/shadow børste.

Alt er bare lækkert og sødt udført, og giver den der girly fornemmelse som en kvinde, der tilbringer hverdagen i selskab af 4 brovtende hankønsvæsener og en tomboy hund, altså har lidt brug for.

makeup3

Bogen er i øvrigt en gave fra hr. Appel. Han fandt den til mig i en lidt nørdet butik vi besøgte i Paris. Den er på fransk, så jeg fatter intet af, hvad der står i den, men billederne er inspirerende.

Nu er det så, jeg skal lære at bruge de fine nye ting. Røde læber er nyt for mig, og jeg er simpelthen så klodset og motorisk udfordret, at jeg godt kan frygte den der gel-eyeliner!

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stille blog