Hverdags Pinup

Dagsform: Ynkelig (drysset med patetisk)

traet-line

Kender I det? Man er så ynkelig at man får en lille smule kvalme af sig selv?

Jeg er syg. Sådan rigtig mande-syg med feber, ondt i halsen og snot. Og selvmedlidenhed ad libitum. Og en dramatisk trang til at give udtryk for det. Til alle. Også jer.

Hr. Appel er meget belejligt smuttet til varmere himmelstrøg (ret skal være ret – det var planlagt længe før jeg blev syg) og her altså ikke til at vise omsorg – det er han i øvrigt heller ikke særlig god til – ligesom alle mulige andre mænd, insisterer han på at fixe alting, istedet for bare at sætte sig ned se forstående ud, og lade mig hælde vand ud ad ørerne, imens han siger “nåhhhhh” og “det er også synd”. Det lærer han aldrig at forstå.

Her er ingen at klage sin nød til – men heldigvis har min mor meldt sin ankomst og tilhørende pasning og plejning. For selvom man er over 40 år gammel, så vil man altså stadig have sin mor og hendes hjemmelavede kakao, når man er syg, sådan er det. Og heldigvis er min pylrede mor helt overbevist om, at jeg ikke kan klare mig selv og børnene, når jeg bare hoster en anelse. Så hun fylder op i alle depoter af medfølelse og medlidenhed og haster til min side. Nok også for at sikre sig, at mine hjemmeboende børn – der jo altså er 10 og 12 – ikke lider overlast. De små stakler er jo på ingen måde i stand til at tage vare på sig selv.

Imellem mine lure og Knorr-koppen ser jeg daytime-TV. Real Housewives of Beverly Hills og Dr. Phil – og jeg har lært en masse, som sikkert ikke (kan man håbe) har hægtet sig fast på min feberhede hjerne – men sådan lige hurtigt kan jeg bl.a. fortælle, at hvis man leder efter den eneste ene, så skal man skrive en meget detaljeret liste over de kvaliteter, indtægtsforhold og udseende en fremtidig kæreste skal have, og så grave det ned sammmen med en krystal, imens man lader universet gøre det beskidte arbejde. Så er rådet givet videre, selvom jeg frygter at alle dating-sites måske lider en krank skæbne som følge af afsløringen. Jeg gider ikke selv forsøge, er ret sikker på at universet bare ender op med at sende hr. Appel alligevel.

Til gengæld håber jeg, kære læsere, at I vil sende positiv karma i min retning, så jeg kan blive lidt mindre ynkelig, lidt mere udholdelig at være sammen med, og frem for alt blive klar til at genoptage en hverdag, der ikke involverer livsvisdom fra Real Housewives of Beverly Hills og Dr. Phil.

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Instagram og Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Pinup