Personlig betjening - online

ARGH mandage (sundhedsprojekt) og “New In”

Åh du godeste, hvor er jeg bare ikke fan af mandage. Slet ikke efter en ferie. Morgensure unger, morgensur mor – mht. hr. Appel kender jeg ikke sindsstemningen, da han jo er på arbejde (aka: Golftur) under sydligere himmelstrøg. Hvilket så igen betyder at fru Appel er endnu mere bitter og tøsesur  og “jeg-ved-godt-det-er-dit-arbejde-men-det-er-snyd-du-hygger-dig-med-golf-i-30-graders-varme-imens-jeg-sidder-i-regn-og-blæst-og-skal-passe-dit-yngel” agtig.

Men så kan man jo altid glæde sig over livets mere simple glæder. Har bemærket, at hver gang andre bloggere køber noget – tøj, smykker, make-up, boligdimser – you name it – så bliver det lagt op under overskriften “New In”.

Jeg har derfor fornøjelsen af at lægge mit nye indkøb fra Asos op. Hurtig levering, billigt og brugbart – tjek det ud:

DSC_0024

DSC_0028

Og så overse venligst at jeg ikke har fået pillet prismærkerne af støvlerne. Meget lidt blæret – men typisk mig.

Hele herligheden står hr. Appel i omkring kr. 1.600 – og det er jo fundet til de penge. Havde nederdel, cardigan og de højskaftede stillet-støvler på idag. Ganske pænt – og for en gangs skyld var jeg ikke i sort, så det er jo en win-win.

Som sagt er det jo mandag – så den alvorlige del af festen, skal der også være plads til:

Er ved at starte op på projekt sundhed. Startede med at tage i Matas og indkøbe endnu en flaske “Kräuterblut” for hæmoglobinens skyld – og så ville jeg have købt nogle pakker af min yndlings vanille-chai fra Pukka. Den var selvfølgelig udsolgt. Lang gåtur på Herningscentrets glatte gulve i spritnye stilletter (= smerte) lidt forgæves.

Købte en ny vægt. En ordentlig vægt denne gang, da den gamle er gået i stykker. Det sker meget her i huset. Kan ikke lade være med at tænke på om min volumiøse krop er skyld i det? Men vælger at tro, at det istedet for er det helt vildt ujævne skiffergulv, der medfører problemerne.

Her er grundstenene i min nye plan (kendt som “Lines sundheds-/slankeplan version 1.347)

sund1sund2

Christian Bitz har begået den (forholdsvis) nye bog “Uperfekt” som jeg har læst og æææælsker. Den er en æstetisk oplevelse i sig selv, men når man er kommet sig over nøgenbillederne af den smækre forfatter (rolig nu – der er tale om kunstneriske/ikke-afslørende billeder) så er budskabet fantastisk og meget i tråd med noget jeg ihvertfald er nødt til: At vælge niveauet for min sundhed. At det ikke nødvendigvis er “Alt eller Intet” men derimod sundhed efter devisen: Lidt har også ret – noget er bedre end ingenting.

Lets face it – jeg bliver aldrig, aldrig, aldrig hende der motionstypen, der bare synes at det er fantastisk at røre sig. Jeg synes fx det er ret fantastisk at sidde i sofaen og se britiske krimier istedet for. Men på den anden side ved jeg jo godt, at min krop skal bruges til andet end at skifte stilling ved skrivebord og/eller i sofa – samt lidt lejlighedsvis hygge med  hr. Appel (der jo alligevel er så meget væk, at det ikke RIGTIG kan medregnes som motion).

Jeg kommer heller aldrig til at være hende, der synes at klid bare er heftigt lækkert. Selvom jeg må indrømme, at jeg har en svaghed for Skyr.

Men jeg vil rigtig gerne fylde min krop med gode ting – og jeg vil gerne have alle fordelene – og jeg vil gerne FØLE at jeg gør noget godt for min sundhed.

Så jeg kaster mig altså over projekt “Sundhed – nu uden alt eller intet” og vil forsøge at tage  nogle mindre, men holdbare skridt mod et sundere liv. Uden det koster for meget på humørkontoen – og FOR GUDS SKYLD uden jeg kommer til at forpligte mig på for meget, der kan prikke til den stress, der jo stadig sidder godt fast i hjernen. Der gider jeg jo ikke hen igen.

Før jeg blev stresset, dansede jeg (Zumba) 3 gange om ugen – havde selv hold som instruktør, og var konstant til forskellige kurser, events og lignende i weekends. Kunne ikke forstå at jeg ikke tabte mig – men jeg holdt mig jo oppe på sukker, chokolade, proteinbarer (Karamel fra Nupo – mums). Og så var jeg sikkert så fyldt med stresshormoner at min krop overhovedet ikke gad tabe sig, fordi jeg jo signalerede, at jeg var i “overlevelsesmode” og så gælder det altså om at holde fast i fedtet, mener kroppen tilsyneladende.

Er stadig ikke fri af de der hormoner. Men det er også mindre vigtigt. Har det jo egentlig ok i min kurvede krop, indtil min mentale sundhed er helt på plads. Men af hensyn til immunforsvar og overskudsniveau, mener jeg så, det er på tide – i det mindste – at forsøge sig med lidt mere sundhed. Så det kommer der nok en del mere om.

Foreløbig sætter jeg mig i sofaen (!!!!) med mine bøger, min urtethe og mine gode intentioner og prøver at brygge en plan sammen.

God mandag – og til alle med “jeg starter på mandag-projekter” ønsker jeg alverdens held og lykke!

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig betjening - online