Ting jeg har lært af stress...

Spoiler-alert – Goodiebox September 2014

Wuhuuuu… månedens Goodiebox er landet.

Ovenpå en arbejdsdag og efterfølgende hårdt arbejde hos skønhedspusheren (Ansigtsbehandling med Dermaroller totur) og en tøvende tidsbestilling til min første spraytan EVER (kommer vi tilbage til) – ja så faldt en dejlig overraskelse indhyllet i sort silkepapir og en god historie på et tørt sted.

 

 

gb1Temaet denne måned er “Urban Dreams” med produkter, der skulle give associationer til storbyer som New York (my love!!), Paris og Berlin.

Nu er jeg jo kæmpe fan af storbyer – NYC i særdeleshed – så det lyder jo meget godt.

gb2 Indhyllet i det sorte papir og den lækre æske fandt jeg:

1. UNIQ10UE Cell Fitness

Noget anti-age serum som Goodiebox beskriver sådan her “vi er sikre på at selv vores SATC veninde Samantha ville være head over heels” … ja, ja.. det er jo store løfter når man tænker på SATC gudinden Sam. Ikke desto mindre lyder det meget fint, at man bare kan blande et par dråber i sin dag- og aften creme og så skulle det stramme lidt op. Den skal helt klart prøves.

2. Bellapierre Mineral Bronzer

Skal helt klart prøves til Lady Gaga koncert i morgen. Den er lækker blød-bronzeagtig i farven – og så er jeg vild med mineral makeup, der er lidt mere sød mod min sarte hud.

3. Teeez Love Triangle Lipstick

En læbestift i en lilla-ish farve – og et cool design på emballagen. Måske er den noget, måske ikke – men den pynter ihvertfald i make-up skuffen

4. John Frieda Frizz Ease Smooth Start shampoo og conditioner

Gode store rejsestørrelser, som helt klart er handy og skal medbringes når jeg i oktober smutter på en uges dig-og-mig ferie med Hr. Appel. Dufter himmelsk. Har ikke rigtig nogen erfaring med John Friedas produkter – men hvis effekten er lige så god som duften, så har vi en vinder

5. Nordictan Selvbruner serviet

Den får jeg nok ikke brugt – er ikke så meget til self-tan.

Men alt i alt en rigtig god box – og det skal nok blive en fornøjelse at teste indholdet.

Nå men som jeg lige nævnte i forbifarten før – og meget aprospros selvbruner serviet: Jeg har bestilt tid til den første spraytan i mit 39 år lange liv. Hr. Appel har ønsket at jeg ikke har den sædvanlige vinterhvide maddikefarve når vi drager på kærlighedsferie… og da jeg er stor modstander af alt hvad der lugter af solarium (har aldrig været fan, heller ikke i 90erne, da det var top-moderne at lade sig grille)… så bliver det spraytan. Grænseoverskridende. Måtte virkelig indskærpe overfor skønhedspusher, at hvis jeg kommer til at ligne en parodi på “De Unge Mødre” så trækker jeg øjeblikkeligt min ikke ubetydelige støtte til etablissementet. Vi rejser den 31. oktober. Jeg skal tannes den 30. oktober. Jeg kan forstå at jeg må tjekke ind på Hilton Copenhagen Airport med en mærkelig farve og snasket hud, da jeg først må gå i bad 12 timer efter operationen. Hvad man ikke gør for Hr. Appel.

Weekenden venter. Idag hygge med børn og mand. I morgen VIP-arrangement til Lady Gaga koncert i “Boxen” her i Herning. Som påhæng forstås. Ikke noget med at skabe sig tosset sammen med mængden og drikke sig i hegnet. Snarere “on best behaviour” med et dannet glas bobler og udsyn til mængden fra en balkon. Øv. Vil meget hellere skrige mig hæs i flade sko, sammen med pøblen. Men som jeg plejer at sige: Af mine to karrierer er den som frue klart den mest indbringende – så jeg må tage det sure med det søde.

God weekend.

Fru Appel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg har lært af stress...