Så har I mig tilbage

Aftenhygge

slankeskuffe

 

Jeg har faktisk en slanke/træne/sund skuffe med alverdens ugeblade-ting mv., jeg har samlet gennem årene. Og så har jeg en “inspirationsmappe” fyldt med masser af ting, jeg på et givet tidspunkt har fundet inspirerende med henblik på sundhed (hvilket i min forskruede optik, indtil for ganske nylig, har været ligestillet med slankekur)

Indimellem tager jeg det hele frem (som regel på starten af en kur) for at se, om jeg skulle have overset “De Vises Sten” og så tænker jeg at jeg vil rydde op og smide ud. Det er jeg nemlig god til. Af en eller anden grund kan jeg dog aldrig få mig selv til at smide disse mere eller mindre valide metoder til en sundere, slankere og mere perfekt krop ud. Så mon ikke det også ryger tilbage i skuffen i aften efter endt gennemgang (der er noget helt tilbage fra dengang, man skulle spise masser af kulhydrater, altså dengang, hvor datidens sundhedsguru, Anne Larsen, skyllede kød i varmt vand på TV).

Mærkeligt.

Nå – har allieret mig med noget ekstra hygge. Pukkas “After Dinner” te og lidt vand med is og citron.

Har egentlig lyst til at ryge i chokoladen – fordi min tå er brækket, min ankel vredet om – og værst af alt – hr. Appel er ude at rejse IGEN. Han kom hjem fra “vennetur” (læs: druktur) i søndags, og er nu taget ud i Europa for at arbejde. Suk.

Isvand trøster altså ikke helt så meget. Men i det mindste kan jeg identificere mig med citronen: Bitter udenpå og sur indeni (ai – så slemt er det ikke)

hygge-te

Jeg vil gå i gang med en tur ad Memory Lane – langs alle mine gamle (og på lang sigt mislykkede) slankekure – det er jo faktisk meget af min voksne livshistorie, der kan fortælles på den måde. Sørgeligt nok.

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så har I mig tilbage