"Drengenes Mor"

Skønheds-Tortur

smuk

“nåhhhh…du skal nok rigtig hen og forkæles”

Sådan falder ordene ofte, når man informerer om, at man skal tilbringe eftermiddagen på en skønhedsklinik. Nogle gange, fra medsøstre, endda med slet skjult misundelse i stemmen.

Jeg vil godt lige have lov at slå fast, at ingen kvinde med respekt for sig selv, frekventerer en skønhedsklinik med henblik på at blive “nusset om” og forkælet.

Seriøs skønhed er ingen spøg. Det er i bedste fald tåleligt, i værste fald decideret smertefuldt og ubehageligt. Og absolut kun noget man gør, fordi resultatet overgår processens indbyggede lidelser.

Lad mig eksemplificere.

I dag havde jeg booket et par timer hos min skønhedspusher Glennie (læs mere her), til nogle af mine faste behandlinger: Jeg skulle have ordnet negle, tjekket mine vippe-extensions og foretaget en “Brasilian”.

Vi starter blidt – med neglene. Det er ikke slemt. Selvom man sidder i en stilling, der godt kan fremprovokere lidt spændingssmerter i skuldre og nakke. Der skal tages stilling til lakkens farve (de sidste 4-5 gange har det været Tartan Punk fra CND – Shellac). Det tager omkring 45 minutter alt incl. og er ikke smertefuldt – men bærer bestemt heller ikke præg af forkælelse, som man sidder der – først pakket ind i sølvpapir på samtlige fingerspidser. Så skal der slibes (og tages stilling til form og længde) og klippes neglebånd. Sidstnævnte kan faktisk være ubehageligt. Derefter lakeres der, og man skal sidde HELT stille. Så der ikke males udenfor stregerne. Og nåja – så skal man passe på ikke at slå neglene op imod den “ovn” der hærder lakken (det ved jeg, fordi jeg ofte kommer til det – jeg og min dårlige motorik). Ikke desto mindre får man fantastiske blanke negle i en lækker farve.

Røde Negle

Nu begynder festen for alvor:

Der skal “fyldes op” på mine vippe-extensions. Jeg fik det første sæt for en uges tid siden. Det tog 2 stive timer, hvor man ligger i en stol. Herefter bliver de nederste vipper tapet fast til huden under øjet, så de ikke kommer i vejen. Med flere stykker tape. HELT oppe ved øjet. Så ligger man der med lukkede øjne og en ret bidsk lugt af lim i næsen. Glennie sidder tålmodigt med to pincetter (som man kun kan fornemme og så høre “klinge” lidt på sådan en tandlæge-agtig måde) Der limes et hår fast på hver af mine egne vipper. Det ender med at øjnene klør, bliver røde og er ømme. Men det ser så GODT ud. Når lige rødmen er forsvundet, altså.

Idag skulle mine vipper så lige gåes efter og fyldes ud, der hvor jeg har tabt de falske hår. Tilsyneladende er det nu også endegyldigt slut med at sove på siden, fordi det slider på vipperne (til min store sorg måtte jeg opgive at sove på maven, da jeg fik silikone-bryster – så efterhånden har jeg ikke så mange valgmuligheder tilbage)

Igen bliver jeg tapet og ligger med øjnene lukkede. Og det klør helt vildt i øjnene. Og lugter. Men soveskaderne udbedres, og mine vipper er atter forførende og pin up agtige.

smuk

Efter 1/2 time – 3 kvarter er det så tid til dagens højdepunkt: Brasilian Voks. Wuhuuu…

Idag blev Glennie nødt til at trække hårene af den modsatte vej af, hvad hun plejer, da en af de der voks-halløjsaer sad lidt dumt. AVVVVVVVV…… En Brasilian er smertefuld, ikke for blufærdige sjæle – og i det hele taget primært for die hard skønheds junkies. Men Såååååå meget det værd. Når altså lige rødmen og svien har lagt sig, og det ikke bløder mere.

Sådan brugte jeg  2 1/2 time med at blive “nusset om”. Hvis man altså betragter det, at få hår flået ud med rod, få tape om øjnene, have pincetter og kemikalier i skræmmende tæt afstand til samme og så i øvrigt sidde ret op og ned i 3 kvarter imens man er meget stille og kaffen bliver kold,  som “nusset om”

Så til alle jer derude, der tror, vi kvinder besøger skønhedsklinikker i tide og utide for at blive nusset om: NEJ. Vi gør det alene for resultatets skyld, for processen er altså bare ikke særlig nusse-agtig. Når I møder en kvinde, der bruger mange timer hos kosmetologen, så kan I dæleme godt have lidt respekt for de lidelser, hun gennemgår for at se så blændende godt ud. Fabelagtighed sker ikke af sig selv!

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Drengenes Mor"