Strippersko!!

Ny skønhedspusher!!

Jeg har flere gange nævnt, at jeg har fået ny skønhedspusher. Og nu vil jeg så inddrage jer, mine kære læsere, i dette fund af guld, ude i det ellers ikke så voldsomt eksotiske Ikast.

Min nye skønhedspusher er klinikken “Beautycompany“.

Klinikkens lokaler er ikke store, men lækkert indrettet i en minimalistisk stil, der passer rigtig godt til min ide om, hvordan en skønhedsklinik skal være. Enkelt, stilet, lyst og luftigt. Det er lidt uventet at finde sådan en perle midt i et boligkvarter i Ikast – men har man først fundet derhen, så er det hele turen værd.

Klinikken er en enmandsvirksomhed, drevet af Glennie Aagaard med varme, viden og respekt for faget. Hun er sådan en man får tillid til – og i min verden er tillid det allervigtigste, når vi taler beauty. Det var også derfor jeg slog op med tidligere skønhedspusher. Jeg mistede tilliden – og så fungerer det bare ikke.

Glennie collage

Glennie selv er en humørbombe. Sød og imødekommende, med blik for kundens behov. Vi får lige vendt verdenssituationen et par omgange, når vi sidder ved neglebordet. Hun er meget fleksibel i forhold til tider, og strækker sig langt for, at man kan få det, som man vil have det.

Heldigvis er hun ikke typen, der oversælger sine behandlinger eller produkter. Hun er reel og objektiv i sin rådgivning, og man føler sig overhovedet ikke presset til at købe noget.

Klinikken bruger mærket “Exuviance” som jeg har rigtig gode erfaringer med fra tidligere. Jeg har været igennem en pæn del af sortimentet igennem årene – og er meget tilfreds. Ved dette besøg købte jeg min uundværlige “Vespera Bionic Serum ” der gennemfugter huden – og efter at have fået en prøve med sidst jeg fik en ansigtsbehandling, tør jeg også kaste mig ud i noget rynkebekæmpelse med “Super Retinol Concentrate“.

Glennie5

Jeg har efterhånden besøgt Glennie nogle gange. Til mine helt uundværlige ansigtsbehandlinger vælger jeg Dermaoxy behandlingen, der er rigtig god til min tørre, let irritable hud. Det er som et lille ansigtsløft – resultatet kan ses lige med det samme. Huden bliver blød, glat og fugtmættet. Jeg får denne behandling ca. en gang om måneden, og det har udrettet mindre mirakler for min hud. Sammen med ansigtsbehandlingerne får jeg vokset bryn og farvet bryn og vipper. Og så vokset over- og underlæbe (I know…det er skønt at blive ældre. Suk)

Herudover får jeg regelmæssigt shellac på fingernegle og tånegle (CND, som efter min mening er det bedste mærke),  og så fodbehandlinger . Alt udført til UG.

Navnlig synes jeg, Glennie er meget god til det der med fødder. Normalt hader jeg at få en fodbehandlinger, men jeg må indrømme, at i Glennies hænder gik det fint og smertefrit (eller kildefrit – for det er dét der kilderi, jeg har det svært med). Jeg har gået med shellac på både finger- og tånegle igennem en del år, og er superglad for konceptet, der passer mig meget bedre end gelenegle (de havde en tendens til at falde af mine fingre) (skal lige beklage billedet – taget med min telefon i virkeligt dårligt lys. Men elsker farven)

Glennie4

Og så er der jo de kære spraytans – som jeg modvilligt underkaster mig før bikiniferier.

En  ikke uvæsentlig faktor i mit valg af ny skønhedspuster: Priserne. Glennie laver virkelig gode, professionelle behandlinger til priser, der er mere end konkurrencedygtige. Min ansigtsbehandling er fx listet til 450 kr. for 3 kvarters forkælelse…det er altså en god pris – særligt fordi det foregår med samme omhyggelighed og grundighed som jeg er vant til fra langt dyrere klinikker.

Så – hvis I bor i Midtjylland, så kan jeg varmt anbefale et besøg hos Glennie. Behandlinger, priser og omgivelserne er alle parametre, hvor  Beautycompany er konkurrencedygtig.

Og så lige en teaser: I mit næste beautyindlæg får I historien om mit livs første “Brazilian” som Glennie tog sig kærligt af…..uha det er uhyggeligt, muahahaha…

PS: Indlægget er IKKE sponsoreret – men udtryk for min oprigtige og personlige holdning (jeg kunne aldrig blive fast kunde i et beauty-establishement, som jeg ikke er meget tilfreds med)

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strippersko!!