Fødselsdag - nu med video!

Brazilian – AV min “censureret”

Som jeg lovede i mit tidligere indlæg om Beautycompany får I her historien om min aller, allerførste Brazilian Vax. Ever.

brasiliansk

Jeg har egentlig længe overvejet at prøve det. Det helt glatte look udført med voks. Det betyder med andre ord, at nogen hiver alle kønshår (incl. rod) af, plus det tilstødende, plus det man måtte have monteret bagtil (yep!!)

Min beslutning kommer nok primært i forlængelse af, at jeg er ved at blive lidt gråhåret – og siden jeg ikke har set min naturlige (hoved)hårfarve i de seneste 10 år og kun har en vag erindring om den – ja så kan I jo selv forestille jer, hvor de grå hår pibler frem.

brasiliansk

Det der “Brazilian” er noget, der har været på mode gennem mange år. Ihvertfald siden 90erne. Personligt har jeg dog sværget til skraber og baberskum på den gammeldags facon, når mine bikinilinje-behov skulle imødekommes. Og det har altid været forbundet med en reel frygt for, at det skulle ende med en ufrivillig selv-omskæring. Min motorik er bare ikke særlig god. Samtidig er der diverse gener forbundet med den gammeldags skraberløsning – I kender dem sikkert. Røde knopper, snitsår….

Samtidig har de, der faktisk har været igennem den brasilianske proces ikke andet end rosende ord om resultatet men IKKE så mange pæne ord om processen, der generelt beskrives ved hjælp af forvrængede ansigter, mærkelige lyde og andre effekter, der er horrorfilm værdige. Jeg har derfor aldrig før været fristet. Ihvertfald ikke så fristet, at det trumfede mine mange forbehold! Jeg har bare holdt mig til min velkendte skraber.

Da jeg sidst var nede hos Glennie for at få ordnet mine negle og fødder tog jeg mod til mig. I et pludseligt anfald af overmod spurgte jeg om hun lige kunne “klemme en Brazilian ind” blandt de øvrige aftaler.

Som jeg har nævnt før, er Glennie meget serviceminded, og et par SMSer senere havde hun fixet yderligere en halv time til mig. NU var det alvor. Jeg nåede at fortryde rigtig mange gange i løbet af de 3 kvarter, det tog at ordne mine negle – men der var ikke rigtig nogen vej tilbage. Og imens jeg svedte angstens sved, hyggede Glennie sig med at fortælle historier om de brasilianske velsignelser.

Det var med en sælsom blanding af lumsk smil og ægte medfølelse, jeg blev vist ind i behandlingsrummet. Glennie listede diskret ud, efter jeg blev bedt om at afklæde mig nylonstrømper og trusser, og herefter placere mig i behandlingsstolen med et håndklæde over mine – øhm – private områder.

Jeg siger jer; mit hjerte hamrede og blodet brusede i mine årer. Jeg forsøgte at berolige mig selv; hey – jeg har født 3 børn uden hjælp fra så meget som en Panodil; hvor slemt kan det være? Men det hjalp ikke specielt på min plagede, behårede sjæl.

brasiliansk

Og SÅ gik vi igang. Eller Glennie gjorde. Jeg skulle mest bare ligge stille i en let ukomfortabel stilling. og ENDELIG ikke samle benene….

Sælsomt var det – følelsen af mine intime dele, der blev smurt ind i varm voks. Og så sad det fast. Der var definitivt ingen vej tilbage. Det klistrede stads  kunne kun komme af på én måde.

“Er du klar? Det første er nok ikke SÅ slemt!” Smilede Glennie mildt (lurede jeg et sadistisk glimt bagerst i det professionelle blik?) “Ritch”…. første strimmel var faktisk ikke så slem. Det sved mest. Glennie åbenbarede så, at næste strimmel hørte til blandt de slemme…så jeg bed tænderne sammen og borede mine nylakerede negle dybt ind i mine håndflader. Prøvede at virke cool. Hvilket er svært i lige netop den position og med varm voks alle vegne. “Ritch” – ok DET sved. Men faktisk var det ikke så slemt som forventet. Glennie nikkede anerkendende, da jeg undlod at sige vilde lyde, råbe eller slå ud efter hende.

Og det blev ikke værre. Selvfølgelig kan det VIRKELIG mærkes, når et “tæt behåret” område udsættes for denne behandling. Det er ikke smertefrit. Men det er bestemt heller ikke så slemt, som jeg havde troet. Det svier. Meget. Men gør ikke ondt-ondt.

En lille – interessant – krølle ved behandlingen var, da jeg blev bedt mig om at lægge mig på maven, så vi også lige kunne ordne dét område. Det var ikke smertefuldt – men en anelse…øhm…akavet. Glennie fortalte at omkring halvdelen af dem, der booker behandlingen første gang, venter med dén del. Jeg er sådan lidt mere…”ska’ der være gilde, så la’ der være gilde”

Som de sagde i “Sex and the City” (min go-to serie, når det kommer til livsvisdom):

Carrie: I got mugged. She took everything I got.
Samantha: It’s called the Brazilian wax.
Miranda: Why didn’t you tell her to stop?
Carrie: I tried. I feel like one of those freaking hairless dogs.
Samantha: It’s an aesthetic thing, everyone goes bare out here.
Miranda: Of course, they do. LA men are too lazy to go searching for anything.

Glennie var cool og professional, selvom det var lidt skræmmende, da hun begejstret udbrød…”JA! det bløder – åhhh vi får RIGTIG ødelagt de hårsække”….øhm, ok, man kan åbenbart godt have et anstrengt forhold til hårsække, når man er sådan en, der arbejder med afvoksning og skønhed!?

Men faktum er, ifølge Glennie, at jo mere man passer sit bikiniområde med regelmæssig afvoksning, jo  mindre vender det kære hår tilbage (og afslører således ikke gråhårede tendenser!!)

Og resultatet – ja billeder får I ikke!! Men jeg kan godt afsløre, at det er velmodtaget i de hjemlige sovegemakker. Efter den første hævelse og rødme havde lagt sig (det tog et døgns tid) har der ikke været tendens til knopper, indgroede hår og andre ubehageligheder, der synes at være synonymt med barberingen. Jeg er begejstret. Hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?? (ok – fordi jeg er en kylling).

brasilian2

Det er ikke fordi jeg glæder mig til næste vokse-aftale – meeeeen bare det at jeg ved, hvordan det foregår gør jo, at jeg er rolig. Og det ER faktisk ikke så slemt, som det nogle gange gøres til. Så hvis du går og har lyst til at blive lidt brasiliansk og latin-agtig i de nedre regioner, så kom afsted. Du fortryder ikke.

brasiliansk

Glennie kan varmt anbefales – læs mere her – prisen for en “Brazilian” er 325 kr. og der skal sættes 45 minutter af. Vil dog lige sige, at det i mit tilfælde max tog 1/2 time, og det meste af tiden går med at vente på, at voksen stivner. Selve smertedelen tager meget lidt tid. Glennie river hårdt og hurtigt! og DET er vigtigt. Man skal regne med at man skal vokses hver 3 – 4 uge, afhængig af, hvor mange hulemands-hår-gener man har i sin DNA! Og det er dæleme at foretrække frem for at hive skraberen frem dagligt.

Som sædvanlig er indlægget ikke sponsoreret. Jeg har selv betalt gældende dagspris for behandlingen. Smerten var gratis.

Glatte hilsener.

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag - nu med video!