New Redhead in town - og ugens topkøb!

Info om boobs mv.

Sidder og gennemgår informationsmaterialet fra den kirurg, der får æren af at føre mine boobs tilbage til (noget endnu bedre) end tidligere tiders storhed…

Bdag1

Der er meget der skal læses… og mange komplikationer mv. at forholde sig til. Kan dog ikke lade være med at føle mig lidt glad i maven, når jeg tænker på, at NU har jeg taget beslutningen. De har fra hospitalet sendt en kontrakt som jeg også har underskrevet – så alt i alt kan jeg ikke rigtig bakke ud nu.

Selvfølgelig er jeg bare HELT VILDT nervøs. Det er voldsomt at lade sig bedøve, skære i, fylde ud mv., altsammen i forfængelighedens navn.

Og jeg ER forfængelig. Helt vildt meget forfængelig – og derfor ved jeg også, at disse justeringer kommer til at betyde et bedre humør, simpelthen fordi mit udseende betyder meget for mig.

Jeg indrømmer det; jeg er forfængelig. FORFÆNGELIG. Det er vel ikke værre end at være “særlig sensitiv” eller “introvert”. Måske knap så acceptabelt – men ikke desto mindre et personlighedstræk, jeg er villig til at tage særlige hensyn til.

Vil fordybe mig i komplikationer so: “Asymmetri”, “Ar”, “Følsomhed af brystvorten” og andre lige så opløftende afsnit.

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Redhead in town - og ugens topkøb!