Beslutningen er taget

New Redhead in town – og ugens topkøb!

migapril15
Så blev det tid at gøre noget ved sommerlooket. Jeg er blevet noget mere rødhåret end normalt. Synes dog faktisk det klæder mig – og dejligt med lidt glans i håret, som solen så kan få lov at spejle sig i.

Den varme temperatur blev også fejret med årets første tur i Mini’en med taget nede. SÅ skønt. I morgen skal jeg huske at medbringe det lækre Gucci-tørklæde hr. Appel gav mig i julegave, så jeg rigtig kan give den som forkælet forstadsfrue.

Nå – men når jeg nu alligevel var i byen for at få ordnet hår, stak jeg hovedet indenfor i en butik, jeg ellers sjældent besøger – Gina Tricot. Her gjorde jeg så ugens bedste køb – nedsat sportstøj – se blot her:

GT4

Alt dette skønne, farverige og lidt lirede træningsgear for bare 260 kr. Et par løbe/træningstights og 3 toppe samt 3 par strømper. det er da helt vildt. Navnlig de lækre tights er jeg begejstret for:

GT2GT1

 

Et sjovt – og for mig – meget modigt mønster – jeg mener – jeg har jo ikke ligefrem sylfidelår, så lidt angstprovokerende at stille op i noget så farverigt og mønstret!

Har allerede afprøvet tights og en af toppene i aften, og kan fortælle, at kvaliteten virker ganske udemærket. Brugte denne top:

GT3

Da der kun var en af denne type tilbage i butikken og den var i XL måtte jeg lige binde en knude – men det gav faktisk bare en skøn 80’er vibe til sættet. Under toppen havde jeg en sort sports-BH, og viste altså derfor en del mere hud end normalt. Var ret stolt af mig selv.

Så alt i alt en god dag med divahår og et fantastisk godt køb – whats not to like?

Fru Appel

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beslutningen er taget