Morgenmad <3

Cape Town – Here I Come!

capetown5(Photo courtesy Cape Town Tourism.)

Hr. Appel meddelte for en uges tid siden, at min tilstedeværelse var ønsket på en rejse til Sydafrika. Altså et par uger før, vi tager på vores forlængst planlagte kæresteferie til De Kanariske Øer.

Gode råd var lidt dyre. Sydafrika? Er det ikke farligt? Hvad med barnepiger? Hvad med dårlig samvittighed over, at vi i sammenlagt 17 dage af april ikke ser vores afkom. Hvad tager man på? Hvor meget repræsentation er involveret? HVILKE SKO SKAL PAKKES? PANIK!!!!.

Men når hr. Appel siger “hop” siger jeg jo bare “hvor højt?”. Så farmor er engageret som børnepasser sammen med au pair, flybilletter bestilt og fru Appel er klar til at vise sin premium udgave af “Best Behaviour”. Man er vel på arbejde.

Og nu er jeg så begyndt at glæde mig. Jeg har aldrig overvejet, at jeg burde tage til Sydafrika. Lidt ligesom jeg havde det med Dubai i efteråret. Men jeg har læst. Masser. Og i modsætning til lidt historieløse og på mange måder triste Dubai, er Cape Town, et sted fyldt med historie, charme, autencitet og selvfølgelig shopping i verdensklasse. Tænk at jeg aldrig har vidst, at Cape Town er cutting edge på såvel design som kunst. Ak. Jeg har meget at lære.

Capetown3

(“V&A Waterfront” et kæmpe shopping-område, Afrikas mest kendte,  ved havnen. Grundlagt af Dronning Victorias søn Prins Alfred. – Photo courtesy Cape Town Tourism)

Og så er det også værd at tage med, at jeg aldrig før har været syd for ækvator i hele mit 41-årige liv. Så når jeg ankommer på søndag, så er det midt i det sydafrikanske efterår, et sted hvor vandet løber den modsatte vej rundt ned i afløbet og månen hænger det “forkerte” sted.

Capetown2(“Table Mountain” by night – et af verdens syv nye naturlige vidundere -Photo courtesy Cape Town Tourism)

Så nu skal der pakkes, planlægges og studeres, så jeg er helt klar på nye eventyr – og jeg lover, kære læsere, at I nok skal blive holdt opdateret om mine sydafrikanske oplevelser.

Og mon ikke jeg kan finde blog-inspiration i disse omgivelser:

capetown6 capetown7(Photo Courtesy Radisson Blu Hotel Waterfront Cape Town)

Læs mere om Cape Town og Radisson Blu i Capetown.

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

2 kommentarer

  • Nøøj hvor er jeg jaloux! Har hørt sindsyg gode ting om Cape Town 🙂 Min far var der for et halvt år siden – hvilket var en kæmpe stor oplevelse. Er sikker på, at du får en fantastisk tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fru Appel

    Mange tak, Freja – jeg er sikker på det bliver fantastisk – og jeg glæder mig rigtig meget til at stifte bekendtskab med Sydafrika!!

    KH

    Fru Appel

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad <3