Regel nr. 3 - og fru Appel i blæsevejr

Lidt lækkert til alenetid

Alle mændene i mit liv er ude af huset (altså hr. Appel og 3 sønner) og jeg er helt alene hjemme – det er meget usædvanligt at være den eneste i huset. Eller jeg er jo egentlig sammen med prinsessehunden, der dybest set bare er en vildbasse i damehundsklæder.

Et slikorgie ville være passende sammen med mine engelske krimier…meeeeeen projekt Slangeskinds-bikini-klar er i vejen. Så fik jeg en ide til lidt lækkerheder at forkæle smagsløgene med, som ikke gør skade på bikinikurverne – og jeg blev NØDT til at dele opskriften. Fuldstændig enkelt – men sååååå godt:

æbledessertMan holder lidt jul i sin mund – på den gode måde. Det er så enkelt at det knap er en opskrift – mere et godt tip:

Det skal du bruge:

Et par æbler

Lidt smør

Sukrin gold

Kanel

Isis Vanilleis

Sådan gør du:

Skræl æblerne og fjerne kernehuset. Skær i grove tern. Varm lidt smør på en pande og steg æblestykkerne til de er næste møre. Pøs Sukrin Gold udover æblerne. Jo mere du bruger, jo sødere bliver det. Jeg brugte vel 1/2 dl. Tilsæt kanel efter smag.

Steg til æblerne er bløde og møre og lidt snaskede.

Tag en skål og fyld et scoop is i. Hæld æbler og karamel fra panden udover isen.

Spis: Og nyd den lækre kombi af noget “æblekage-agtigt” varmt over den kolde is.

Hav en god og sund aften.

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regel nr. 3 - og fru Appel i blæsevejr