Opskrift til smækre gæs!

Lidt nyt til skoskabet<3

Som de fleste, der følger mig eller bare kender mig ved, har jeg en stor kærlighed (grænsende til besættelse) til de lækre sko fra Irregular Choice. Elsker deres finurlige design, fantastiske komfort og skønne detaljer. Det er lidt ligesom at få lov at være barn igen, når man smutter sine ellers meget voksne fødder ned i det lidt naivistiske, legende design.

Den nye forårskollektion er nu ude – og selvsagt kunne jeg ikke nære mig. Er dog stolt over, at jeg kunne begrænse mig til kun 2(!!) par.

sko2-1Først disse skønheder, der holder sig i den mere afdæmpede del af “Irregular Choice” universet. Jeg vil bruge dem som arbejdssko. Både model og design er solide arbejdsheste. Jeg kender  selve modellen godt, og kan gå og stå længe i dem, uden at få ondt i fødderne. Disse pepper enhver arbejdsdag op og sætter lid kulør på det hele.

sko2collageDetaljerne er som sagt fantastiske. Tjek sålerne og inderforet. Elsker dem allerede, og ved det bliver et af de få par sko, jeg kommer til at slide op. Skoene kan købes her til omkring 820 kr. (afhængig af dagskurs, skoene købes i england). Det er altså et røverkøb, hvis man spørger mig!

Nå – men efter at have taget en fornuftig og velovervejet skobeslutning, gik der måske lidt prinsesse i den:

sko1Jeg mener – det ville jo næsten være forbryderisk IKKE at købe dem. Med 1 hr. Appel og 3 sønner i huset, kan man vist roligt sige, at Fru Appel trænger til lidt lyserødt glimmer indimellem – og for dem her; ja der faldt jeg bare pladask – de opfylder ethvert glimmer-lyserødt-blingede behov mine frue-fødder kan have.

De skal også med på arbejde.  Det er til de dage, hvor jeg har mest lyst til at blive hjemme… så tror jeg da nok lige, at disse små kunstværker kan gøre dagen mere festlig og sjov.

skocollage1

Sko incl. glimmer og hverdags-fest-faktor kan købes her og koster omkring 915 kr.

Som altid med Irregular Choice skal man være hurtig – mange af modellerne er hurtigt udsolgt i de mere populære størrelser.

God fornøjelse.

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift til smækre gæs!