To choose or not to choose

10 ting om mig

 

sarkasme

I narcisismens hellige navn (hallo!! bloguniverset er skabt for os, og KUN os), så får I lige her 10 helt tilfældige (og nøje udvalgte) facts om mig:

1. Jeg er ikke religiøs. Var engang – overvejede endda at blive præst. Kom heldigvis på bedre tanker. Jeg er heller ikke spirituel. Men dog bange for spøgelser, når det er mørkt.

2. Jeg er som en af de der bolcher med chokoladefyld. Hård og uforsonlig på ydersiden – blød og smeltende indeni – men kun for dem, der gider tage arbejdet (og risikoen for en knækket tand) med

3. Jeg har altid stemt konservativt (med et par pinlige afstikkere) men på det seneste har jeg måttet indse, at det bare ikke er godt for hverken humør eller image at bekende sig til Det Konservative Folkeparti. Så jeg er en utro slut når jeg stemmer! suk.

4. Jeg læser ekstremt hurtigt – og kan snildt sluge mere end en krimi om dagen, når jeg er på ferie.

5. Jeg stinker seriøst til de fleste former for sport. Altså seriøst. På nær til at danse, hvor jeg er mådelig – og så havde jeg en kort, men ret succesfuld, karriere indenfor judo da jeg var barn. Blev aldrig god til fodbold – men var til gengæld forholdsvis ondskabsfuld på banen.

6. Jeg kan ikke klippe og/eller tegne lige. Selv ikke, hvis jeg har en streg at klippe efter. Min motorik er på niveau med en 3-årigs. No kidding.

7. Da jeg gik i folkeskolen, var jeg den sidste i klassen, der fik symaskine-kørekort. Jeg var dårligere end alle. Også drengene. Fik kun det skide kort, fordi min lærer fik ondt af mig.

8. Jeg elsker champagne. Med lidenskab.

9. I virkeligheden er jeg ikke særlig vild med børn. Kan dog godt lide mine egne – med mellemrum.

10. Jeg ELSKER at klæde mig ud – og synes det er seriøst nedtur, at det kun er børnene, der klæder sig ud til fastelavn og halloween. Jeg vil OGSÅ være uhyggelig. Eller grim. Eller smuk.

Spørgsmål?

Fru Appel

– Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To choose or not to choose