Mig og Dubai - del 1

Ting, der p….. mig helt vildt af!

Altså…. vi taler uforholdsmæssig meget irritation.

annoying1. Mennesker, der efterlader alt muligt skrammel (æbleskrog, indkøbssedler, iturevne tilbudsaviser mv.) i indkøbsvogne. HALLO; efterlad venligst tingene i samme stand som du ønsker at modtage dem. Og hvis du ønsker at modtage et gammelt, forsuttet æbleskrog – så har du HELT andre issues

2. Mennesker, der kører på cykel i fodgængerfelter. FODgængerfelter. Så FAT DET DOG.

3. Mennesker, der undlader at anvende blinklys – særligt i rundkørsler. JA HR. APPEL jeg taler OGSÅ til dig.

4. Mennesker – eller nærmere bilejere – der tror, at færdselsregler kun fungerer som vejledende retningslinjer for mennesker der kører i Audi, Mercedes, BMW, Porsche og andre dyre biler. Get over yourself. Man kan sagtens være et ordentligt menneske, der gerne vil leve videre uden at blive kørt i smadder af en tysk kampvognsbil, bare fordi man har investeret i en halvgammel koreansk minibil med rust.

5. Butikspersonale, der tror de er helt vildt meget mere værd en alle andre, fordi de betjener kunder i en high-end butik. Seriøst? Det er taskerne, der er Louis Vuitton – ikke dig. Din personlighed er da ikke mere parisisk håndsyet end min?

6. Kvinder der, iført passende omsorgsfuld mine,  siger: “Jeg synes lige du skal vide” og fortsætter sætningen med en eller anden sårende information, man alligevel ikke kan bruge til noget. Come on… Hold dit sladder for dig selv, hvis det ikke kan tilføje en eller anden form for værdi ud over sårede følelser?

7. Edderkopper. Whats not to hate?

8. Mennesker, der dybest set altid peger fingre og siger “det var ham” hver gang de har lavet rod i eget liv. TAG DOG ANSVAR!

Great! Nu sad jeg lige og blev sur og tvær. Godt der snart er Luksusfælden, så jeg kan sidde i sofaen og glæde mig over, at der findes mennesker, der er mere uansvarlige end mig!.

annoying

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og Dubai - del 1