Har du BUKSER på?

Glamourfri weekend

glamourfri1

Nu kunne jeg jo skrive noget virkelig up-beat om min glamourøse weekend, og hvor fantastisk jeg har været – og ting.

MEN; brutalt ærligt: Fredag kom hr. Appel sent hjem (for gud-ved-hvilken-fredag-i-streg), og jeg var ret ensom (bortset fra, selvfølgelig, at jeg var omgivet af både egne og andres børn, jeg driver en slags fritidshjem her, nogle gange). Legede med mit kamera i telefonen og tog en masse selfies. I sort/hvid. Vil gerne lige sløres lidt, når make-uppen er slidt og min ansigtskulør er lidt gusten efter en travl uge. Til gengæld fik jeg afprøvet mit selfie-brille look. Utroligt som man kan blive opfindsom, når man keder sig.

Lørdag var reserveret til spændende og interessante ting som:

  1. at hive hr. Appel med i Herningcentret. Med HELE familien. Dels som et socialt eksperiment (hvor meget skulle der til, før han knækkede?). Dels som lidt af en straf for at have været så lidt hjemme de seneste uger (oh yes, sådan er jeg også). NU skulle han vise sit værd som familiefar. Det gjorde han irriterende nok også. Indtil han blev kaldt på arbejde. Så var der heldigvis grundlag for at bitche lidt alligevel.
  2. give børnene mulighed for at brænde pengene fra deres solgte Duplo af (kr. 400 pr. barn) så i forbindelse med pkt. 1 besøgte vi samtlige spil/legetøjsrelaterede butikker i Herningcentret. Glad for at jeg var iført flade sko. Jeg var ikke klar over, at der findes SÅ mange forskellige serie Pokemon-kort derude. Eller Disney Infinity figurer. Til trods for dette, blev jeg tvunget til at have en holdning til det hele.
  3. Få de to små børn klippet. Lykkedes at få en akuttid. Pinligt nok var den yngstes hår så fedtet og fyldt med sand, at det kun kunne klippes efter en ordentlig omgang hårvask, som ungen først modsatte sig på det bestemteste! Samtidig fik begge unger underholdt frisør 1 og frisør 2 med diverse pinlige historier fra vores familieliv. Det er også MIN frisørsalon – og nu tror jeg faktisk at en stor del af den glamour-faktor jeg bilder mig ind at være drysset med, er forsvundet i frisørens øjne (havde heller ikke make-up på – men derimod FLADE sko. OMG). Samtidig fik jeg oplyst at min FASTE frisør ikke mere skal arbejde i salonen. WHAT? Hvad gør jeg så NU? Hensynsløst når frisører og skønhedsdamer finder nye jobs. Hvad med mig? Hvem tænker på MINE behov?
  4. Hr. Appel måtte i al hast tage på arbejde. Vi skyllede skuffelsen ned med mcDonalds-mad. Holdt mig dog til den grove-grillede-kylling burger a 320 kcal. Men alligevel.
  5. Vi så familiefilm på TV til familie-filmaften. Imens vi spiste hjemmebagt (kridhvidt) franskbrød med varm leverpostej og bacon. Til aftensmad. Efterfulgt af søde sager (nåja – JEG fik kun 2 stykker chokolade, men alligevel)
  6. Gik i seng ved 22-tiden. Træt. Særligt fordi jeg kunne konstatere, at lørdagens afsnit af Barnaby har jeg lige set. På DVD (jeps – har SAMTLIGE afsnit på DVD – også dem, der endnu ikke er vist på dansk TV)
  7. Søndag: Vågnede kl. 7 fordi jeg var gået tidligt i seng. Hunden kradsede på døren.
  8. I Bilka med alle de andre husmødre, for at sikre mig ugens tilbud (25% på alle frostvarer) samt de pølsehorn, familien ikke mener, de kan leve uden om søndagen
  9. Næste job er at afkalke Nespresso-maskinen – og det hører jo til blandt de absolut vigtigste opgaver i forhold til mit almindelige velbefindende!!

Ikke så meget som et glas champagne eller bløde silkelagner. Ingen storslåede kærlighedserklæringer fra hr. Appel. Ingen høje hæle eller glamourøse selfies i selskab med kendisser.

hverdag2

Bare en unormalt normal weekend med mand og børn – hygge over en halvdårlig film og alt for meget usund mad. Tidligt i seng og masser af søvn. Helt perfekt med andre ord.

Fru Appel

– Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du BUKSER på?