Hårrejsende krise

Champagnerus i Hamborg

Champagne

Fantastisk weekend i Hamborg med massed af champagne, god mad og shopping.

Eftersom min krop jo er skrumpet noget ind siden sidste vinter (og altså også er blevet fyldigere på udvalgte lokationer) var det nødvendigt med noget nyt tøj.

Fik købt nogle “Tiger of Sweden” kjoler og en jakke fra Ted Baker. Navnlig sidstnævnte er jeg ovenud begejstret for:

VinterjakkeJeg købte den i Alsterhaus i Hamborg, du kan også finde den på Ted Bakers webshop.

Lige en advarsel: Det kan være endog MEGET svært at begrænse sig, når først man har forvildet sig ind på shoppen. Ted Baker er stilet kluns på en lækker og lidt dandy-agtig måde. De har en kollektion til både mænd og kvinder. Hr. Appel sværger til jakkesættene fra dette mærke – og jeg elsker den feminine ladylike, men stadig interessante, stil, der aldrig bliver for “damet”.

Overgav mig også til hypen over Urban Decay og købte den nye “Naked” palette “Smoky” – men den kan selvfølgelig også fås i DK – se bare her. Jeg har allerede “Naked 2” som jeg bruger dagligt og er helt vild med.

naked smokey

Fredag aften forsøgte jeg mig med et “smoky” look:

SmokyDet kan stadig bruge lidt arbejde, men heldigvis er der en vejledning med til paletten. Er superglad for den – rigtig fine og sjove farver!

Turen gik udover shopping med Sushi. En spise jeg længe ikke kunne fordrage, men hen over de seneste måneder er jeg blevet ret hooked. Typisk mig. Last mover på alting. Fatter det først når hypen HAR lagt sig!!  Vi drak champagne og fik spist både bøf (fredag) og lørdag var det Wiener Schnitzel på Philipps Restaurant.

Sidstnævnte vil jeg på det varmeste anbefale. Hyggelig, low-key men med fantastisk mad og uovertruffen betjening. Og en Creme Brulee der fik små djævle til at danse sukkervals på mine skuldre. ÅHHH… den genistreg de havde lavet. Normalt får man en Creme Brulee i en skål, der minder om en ramekin. Den har en lille overflade men er til gengæld ret dyb. På Philipps Restaurant blev desserten serveret i noget, der mindede om en stor petri-skål. Meget lidt højde – men til gengæld stor overflade. Hvilket medførte en dejlig stor sukker-crust. En dessert der helt sikkert vil indgå i mine sukker-hungrende drømme her i slutspurten mod bikini-klar krop.

Sådan en omgang sushi/champagne/uden børn burde indskrives i finansloven som statsstøttet par-terapi for alle par. Bare en lille tur, en gang imellem. Lige spice det hele med lidt krydderi og dybe samtaler. Så må man leve med at være lidt af en ravnemor, der fra tid til anden vælger at prioritere parforhold og sig selv højere end de små (eller større) poder. I bund og grund tror jeg det er en enormt vigtigt for børnene at forældrene tager tiden til at få talt (øhm….ja; lad os bare kalde det at “talt“)  lidt sammen indimellem.

Når andre mødre fortæller, at de har svært ved at undvære deres børn for en weekend (jeg tager jo gladeligt væk en uges tid eller mere), forstår jeg det ikke. Altså – jeg kan jo mægtig godt lide mine børn (noget af tiden) – men har bare et KÆMPE behov for at være Line (og ja, det er med vilje, jeg i denne sammenhæng ikke kalder mig Fru Appel). Og der skal ikke gå for længe imellem. Kald mig bare egoistisk. Men selvom jeg ikke forstår de mødre, der helst ikke efterlader ungerne i andres varetægt, så dømmer jeg ikke. Den største gave vi kan give hinanden er trods alt friheden til at leve vores liv, som vi ønsker.

Hovsa – inden jeg bliver alt for filosofisk (det er sikkert champagnen, der stadig spøger) så vil jeg takke af for idag. Er stadig ret træt ovenpå for lidt nattesøvn, for meget champagne (hvis det overhovedet kan lade sig gøre) og en masse….øhm..”samtale“.

Fru Appel

– Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårrejsende krise