Regel 6: Slangeskinds-Bikini-Klar

Håndtaskens Hemmeligheder

Der er simpelthen så mange blogindlæg med taskeindhold. Det hele ser så ordentligt og farveafstemt ud, alle vegne.

Jeg er jo et notorisk rodehoved – så for at skabe lidt balance til alle de veludstyrende, velovervejede tasker, og muligvis for at styrke selvtilliden hos mine rodede medsøstre, får I lige et indblik i hvad man finder i min taske på en almindelig dag i maj 2015. Uden filter.

Here we go:Fotos - 5587Sådan så det ud, da jeg vendte min taske på hovedet. Tasken er en Louis Vuitton model med et par år på bagen – den er super til mig, fordi den er STOR og kan rumme mit rod. Til gengæld kan jeg aldrig finde noget i den. Tørklædet, der ligger ved siden af er mit absolut yndlings – det er varmt, lækkert og blødt.

Jeg forsøgte så at lægge det op, så man faktisk kan danne sig et overblik over, hvad man kan finde i Fru Appels taske:

Fotos - 5588

 

Fotos - 5589Så hvad er det for livsnødvendigheder – jo:

En notesbog med alle mulige visitkort, kvitteringer mv. – lilla og købt til en 10er i Kvickly

En nyindkøbt læbepomade med et hint af lilla (Babylips), En lille Dior-palette til at klare de værste make-up kriser (gave fra en af Hr. Appels rejser), Smertestillende piller som p.t. er nødvendige på grund af operation, tamponer, en håndcreme som jeg fik i en goodiebox, en Jane Iredale fugtspray til ansigtet (limited edition med rosendruft. LOVE IT.) Mine bilnøgler, sommerhusnøgler, ID-kort til arbejde. Gamle huskesedler, kvitteringer fra Bilka, Huskesedler med frisørtider, mints som jeg snuppede på et hotel i Hamborg – skøn lille retro-æske, en lille hårbørste. En lille tube Zovier (uden låg), lidt småpenge, min pung (Burberry), Lille pung til småpenge (som jeg ALDRIG får lagt mine småpenge i) Strepsils, mine ELSKEDE Dior-solbriller som jeg købte i lufthavnen i Paris, lommetørklæder, en tabt knap (fra min vinterfrakke), en “Kvickly vognmønt” og en masse krummer/nullermænd/støv

Og selvfølgelig min kosmetikpung, som har følgende meget lidt glamourøst indhold

Fotos - 5590

Kosmetikpungen er købt på udsalg i HM til en 10er

Håndspejl

Spritservietter (fra LA, fik dem i Universal Studios)

Sysæt fra Hotel Legoland

En kontaktlinse (så jeg er altså kun sikret, hvis jeg taber min højre linse!)

En neglefil

En “Curve” Neglefil, der også kan bruges til negle med Shellac (som jeg jo altid har på neglene)

En to-krone

En tampon

Læbepomade (Carmex, de uddelte dem gratis, sidst vi var på skiferie)

En læbeblyant (fra en Goodiebox) og en “Bare Minerals” pudder (fast)

Alt i alt kan man sige, at jeg ville ønske, jeg var så tjekket som nogle af de andre damer herinde i Blogverden. Men jeg må konstatere, at det er jeg ikke. Indholdet i min taske er på ingen måde udtryk for andet end, at jeg bare har tænkt: Ej, det kunne da være meget smart at have i tasken!. Der er ingen overordnet plan, ingen strategi – men jeg vil skynde mig at tilføje, at jeg sjældent tænker: Arhj.. hvis jeg dog bare havde haft …. i tasken!

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regel 6: Slangeskinds-Bikini-Klar