Sejr over sukkermonsteret

Hårrejsende krise

hår

OH NO. Min trofaste frisør igennem de seneste år stopper sit virke som frisør. Hun skal ikke fortsætte et andet sted – men ud og køre som sælger af hårprodukter.

HVAD TÆNKER HUN PÅ? Mener; godt nok lider hun af lidt vandeksem og sådan – men hun kunne nu godt tage lidt mere hensyn til mine behov.

Synes der burde indføres en lov: Frisører som har faste (trofaste) kunder må ikke få børn, skifte karriere eller job (medmindre det er indenfor en overskuelig geografisk distance, så man kan flytte med).

Hvad gør jeg nu? Hun kan nå at tage sig af mit hår 1(!!) gang mere inden hun stopper, og så er jeg i frit hår-fald. Man lægger jo ikke bare sine lokker i hænderne på en frk. (eller fru/hr) hvem-som-helst.

Som om, det ikke var slemt nok, at jeg og skønhedspusher var ude i et noget grimt break-up for nogle måneder siden.

Det er altså bare ikke nemt at være en forkælet forstadsfrue. Alle de 1st world problems man skal håndtere HELE tiden? Hvad handler det lige om? Oh the horror!

Nå – men her kan I se, hvorfor jeg er så glad for min frisør, der idag skiftede min mere kølige brunette-stil ud med et mere sensuella-rødligt look. Thats why I love her. HUUUUULK.

nythår

Fru Appel

– Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejr over sukkermonsteret