Sund Januar/Appesize

Hanging with my boys!

Eftersom hr. Appel stadig glimrer ved sit fravær – og udlever sine badboy-wannabe-tendenser på snowboard i alperne (incl. gråt hår og actionkamera på hjelmen) –  er jeg og børnene jo overladt til at beskæftige os selv. Business as usual kan man sige – bortset fra at vi i hr. Appels fravær har fri adgang til at rode, spise i sofaen og i det hele taget overtage al kontrol over stuens TV.

Vejret er jo overhovedet ikke til udendørsaktiviteter, og lørdag regnede/sneede det og var pladdervådt udenfor.

Dagen igår startede således i sofaen med filmen “Croods” – en hylesjov animeret film, der varmt kan anbefales til alle aldre. Så hyggeligt, og en anelse syndigt, at starte dagen under dynen på sofaen.

Børnene fik ristet brød og Cocio – men jeg er jo stadig igang med projekt “Appesize“. For sjovs skyld startede jeg med at tage et billede af, hvad jeg får at spise på sådan en dag – udover aftensmaden – og det ser sådan her ud (læs mine tidligere indlæg om Appesize her og her):

dag3-1

Og det ser jo ikke ud af meget. Men det mætter altså overraskende godt – og så føles det faktisk ret luksuriøst, sådan at mæske sig i nødder og tørrede bær.

Jeg forsøgte mig igen med “Abrikos/Havtorn” nødderullen som formiddagssnack. Den der lidt ligner en hundelort, på en hunds dårlige dag. Heldigvis ser den noget mere appetitlig ud, hvis man lige gider gøre sig umage med præsentationendag3collage

Her er nødderulle-konfekten flankeret af urte-te, der er mit faste holdepunkt, når det nu er så koldt udenfor.

Igen kan jeg kun sige, at jeg er overrasket over “mæthedsgraden” af de tilsyneladende bitte-små portioner. Der er virkelig gods i dem.

Men så opstod der jo lidt krise, hen på eftermiddagen. Vi ville i biografen og se den nye Pixar/Disney film “Den Gode Dinosaur”. Selfølgelig med popcorn og slik. Og så er gode råd jo lidt dyre, når man nu skal holde sig til den planlagte kost.

Løsningen blev denne:

bif1

Jeg gemte simpelthen min frokost og min eftermiddagssnack, så jeg på (ulovlig vis) kunne tage dem med i biografen og også have lidt “guf” til filmen. Istedet for kokosvand tog jeg den sidste mine “Birkejuice med hindbær“. Åhhhh så gode. Godt jeg har bestilt nogle flere af dem!

“Den Gode Dinosaur” er ikke den bedste film jeg har set fra Pixar/Disney. Men animationen er jo helt vildt flot, og det var hyggeligt at være i biffen med ungerne

bif2På vejen hjem stoppede vi på Burgerking – og jeg fortjener en glorie – for jeg bestilte deres grillede kyllingewrap (med lidt mere end 300 kcal). Følte mig så hellig imens drengene guffede burgere og “loaded fries”.

Men ak og ve. Jeg holdt ikke stand. Fik desværre sat en gang pomfritter med remoulade til livs (havde bestilt gulerødder til min menu, men det havde de så lige glemt). Og som om det ikke skulle være nok, kom jeg også til at deltage i den efterfølgende slikspisning. Øv.

Men nå – der er jo ikke andet for end at kravle op på hesten igen – det er jeg jo vant til. Story of my diet-life.

I aften/nat kommer hr. Appel så hjem igen – så det er slut med sofa-spiseri, roderi og almen snuskethed – så søndagen skal blandt andet anvendes på at gøre huset beboeligt igen for husets herre. Og jeg som overhovedet ikke egner mig til fysisk arbejde – måske jeg bare skal nøjes med at barbere mine ben.

shavedlegs

Fru Appel

Følg mig på Facebook og Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Januar/Appesize