Lidt lækkert til alenetid

Mission fuldført – så er mine sunde regler klar

quote

(billede fra Pinterest)

Projekt “Slangeskinds-bikini-klar” er jo i fuld gang. Min dag igår var lige til Facebook med gåtur i naturen  og efterfølgende sukkerfri dessert, der oven i købet så appetitlig ud.

Det inspirerede mig helt vildt – og da jeg var alene hjemme igår aftes satte jeg mig for, at få nedskrevet mine regler – så jeg har et fundament for min gode livsstil.

Formålet er sådan set, at finde på nogle regler som er gode for mig og som imødekommer de faldgruber jeg IGEN og IGEN møder i mit sundhedsliv. Jeg fandt på 10 som jeg tror er rigtig gode. De bliver skrevet ind i min dagbog (har jo lovet mig selv at jeg vil forsøge at være dagbogskreativ – oldschool) – men jeg afslører også en om dagen her på bloggen.

Bemærk at jeg ikke har nogen uddannelse indenfor ernæring (udover at jeg rent privat har kæmpet med vægt, deller og andet godt siden jeg var barn). Reglerne er ikke baseret på en særlig forskning eller noget – de er designet til at indføre mere fornuft og bevidsthed i hverdagen – og de giver mening i mit hoved!

Jeg har droppet nul-sukker reglen – utopi at tro at jeg aldrig kommer til at spise en kage igen. MEN; sukker er i mit sundhedsliv fjende nr. 1 – den får mig ned med nakken gang på gang. Hvordan jeg får styr på mit ækle sukkermonster er stadig “work in progress”

Vi ses til regel nr. 1.

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt lækkert til alenetid