Nerd Alert Cookies

Diva-glam

glamourDen – i mine øjne – ultimative diva – Mae West


Jeg elsker glamour. Alt hvad der skinner, bobler og har sådan et anstrøg af diva og glam. Det er selvfølgelig ikke alle kvinder, der er sådan. Heldigvis. Men til jer, der som jeg, elsker at bringe lidt Diva og Glamour ind i hverdagen får I her mine bedste råd

(disclaimer: hvis du brækker et ben, stikker dig i øjet med en eyeliner eller lignende, så vil jeg ikke bebrejdes. Som regel medfører det en del ubekvemmeligheder at være en glamourøs diva!!!)

Here we go:

Op på hælene: Pas dog på – hvis du ikke er vant til hælene, så start i det små.  At gå på hæle kræver øvelse. Og hvis man vakler, ser det bare ikke glamour-diva-agtigt ud. Du skal rocke hælene og skride over gulvet med blikket rettet ligefrem. Det er en diva-dødssynd at se ned mod gulvet, for at holde styr på, hvor du sætter fødderne. Det er muligt at du så til gengæld kan se frem til at være sofa-diva nogle dage/uger med benet i forbinding – men det kan jo også have sine diva-agtige fordele.

DSC_0009

Prøv for en dag at iføre dig noget feminint der fremhæver dine kurver. På den sydeuropæiske måde. Altså IKKE underspillet – men mere sådan “in your face” uden der behøver at gå russisk nyrig i det. Tænk Paris, Rom, Aix en Provence. Kjoler og nederdele (gerne tætsiddende) er et hit på de fleste kvinders kroppe. Har man kurver fremhæves de – har man ikke mange kurver kan de skabes af den rigtige kjole.

Day off for the lady

 

Lakér dine negle. Lækre negle og velplejede hænder er et glamour-must-do. Hvis du vil gå all-in så få dem lakeret med shellac. Det holder længe, har en fantastisk glans og er fantastisk hvis man som jeg, ikke kan farvelægge “inden for linjerne” Og lad nu være med at falde i “det skal være diskret” fælden. Gu ska det ej. De skal larme som lakerede katteklør, dine negle!

Justér din holdning. Hvis du fører dig frem som en diva, vil alle mennesker tro, du er vældig glamourøs og diva-agtig. Skrid hen ad gaden, som om du personligt ejer den.  Løft hovedet. Selvom du måske ikke er helt så sikker selv. Jeg lever efter reglen “Fake it till you make it” til sidst begynder du selv at tro på det. Og hvis du er bange for, at “nogen” snakker om dig – så glæd dig istedet for over, at du kan tilføre andres liv noget værdi (de må jo mangle indhold i tilværelsen, når de har så travlt med at sladre om dit fabelagtige jeg) Og så passer det jo:

glamour

Drik bobler. Der er ikke noget så dekadent og dejligt som et glas bobler. Har du ikke rigtige  champagne-glas så invester i nogle. Det forøger nydelsen ved at indtage dråberne. Og hvis du mener, at “rigtig” champagne er for dyr, så findes der masser af gode alternativer derude. Det væsentligste er, at det bobler i dit glas. Så kan du altid blive feinschmecker senere. Når du er ude, og du bliver spurgt, hvad du vil have: Champagne! Selvfølgelig. Skal det være rigtig frækt, så tag et glas bobler på en tirsdag! Uden anden anledning end ønsket om et glamourøst indslag, inden du skal hente børn/i Netto/gøre rent

glamourHvorfor er det så vigtigt – det her med glamour? Fordi livet også skal være sjovt, overfladisk og bare rart. Selvfølgelig skal der også være plads til dybe tanker og indsigt – men det bliver bare så frygtelig trættende, hvis man skal være alvorlig hele tiden – og have de rigtige meninger om de rigtige emner. Humor, glimmer og høje hæle er god medicin mod hverdagsblues.

For mig handler det også om at dyrke min kvindelighed. At favne min feminitet. Altså ikke på den der “jeg-er-undertrykt-og-ligger-under-for-mænds-standarder-måde” men mere på den der: Jeg-er-SÅ-fabelagtig-og-det-må-verden-gerne-vide-måde!! Det er min personlige kvindekamp!

Hyld din indre diva (og den ydre, for den sags skyld)

Fru Appel

– Følg mig på Facebook og Bloglovin –

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nerd Alert Cookies