Personligt indlæg: At se sine dæmoner i øjnene

Pinup Shopping/Mondo Kaos

Jeg har jo haft fødselsdag for ikke så længe siden, og min svigermor var så sød at give mig penge til at købe en broche for. En broche, jeg har ønsket mig et stykke tid.

Jeg er vild med det australske mærke Erstwilder, der laver de sjoveste, mest finurlige og helt vidunderlige brocher (og andre smykker!).

Dog gider jeg ikke rigtig bestille brocherne hjem fra Australien på grund af told mv., og det er også ret dyrt fra England, hvor ellers Collectif har et fint udvalg – men I ved, porto og den slags.

Heldigvis fandt jeg ud af, at danske Mondo Kaos også fører et lille udvalg af Erstwilder – og ikke nok med det – de sender portofrit til Danmark. WIN.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk aldrig rigtig har forsøgt mig med de danske repro/vintage butikker – men primært køber mine ting i England og USA. Men nu bestilte jeg så den broche, jeg har haft kig på et stykke tid.

Pakken kom hurtigt…og hvor var den bare FIN!

mkcol

Ikke alene var den pakket smukt ind i lilla silkepapir med gavebånd – Den fineste hårblomst pyntede på toppen af den lille silkepapirspakke – og vedlagt var et fint, håndskrevet kort. Ejmen altså…ikke et øje var tørt (og så vidste butikken ikke engang det var en fødselsdagsgave)

Jeg elsker al den slags – der får mig til at føle mig forkælet og prinsesse-agtig. Jeg kunne næsten ikke nænne at åbne den fine pakke, meeeeeeen…. jeg har jo glædet mig til min broche, så der gik ikke længe, før jeg flåede silkepapiret i tusinde stykker

Og som ventet gemte der sig den karakteristiske runde æske – og inde i æsken den sødeste, fineste havfrue-broche. MED GLITTER

mkcol2

Ingen tvivl om, at de markante farver, glitterfaktoren og min kærlighed til det lidt spøjse nok skal gøre brochen til en favorit, når mindre farvestrålende beklædningsgenstande skal glam’es lidt op!

mk7

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har lagt en ordre hos Mondo Kaos. Fin og personlig service og lige det der ekstra touch, der taler til enhver kvinde med et prinsessegen. Online-udvalget er rigtig fint og tæller såvel sko som beklædning og smykker – alt i retro/vintagestil. Skoene er Lola Ramona (som jeg faktisk stadig har til gode at eje noget fra) og så det virkelig lækre mærke Miss L Fire. Som jeg heller ikke ejer noget fra, men jeg har stukket fødderne i sko derfra på et tidspunkt, og de høje hæle føltes som hjemmesko! Tøjet tæller mange af de velkendte (primært lidt mere high-end) repro-mærker og er bestemt et kig værd.

Der er også en fysisk butik – og det er fuldstændig sikkert, at når jeg engang igen kommer til hovedstaden, vil butikken stå øverst på min liste over steder at besøge.

PS: Dette indlæg er kun sponsoreret af min svigermor!

Fru Appel

_________________________________________________________________________________________

Følg mig på Facebook og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personligt indlæg: At se sine dæmoner i øjnene