Valg: Jeg har været utro

grrrrrr…. mandag

mandage

Jeg er TRÆT – marineret i TRÆT – og drysset med udmattet.

Fredag var vi til Golfaid – og fik liiiidt for meget rødvin. Eller måske egentlig meget for meget rødvin. Det var ikke vores skyld. Slet ikke. Indlæg om arrangementet følger senere.

Lørdag havde vi tømmermænd. MANGE tømmermænd. Ondulerede ene kvinde:

400g lakrids

2 hamburgers fra McDonalds

En “large” popcorn i biffen – hvor vi så “Jurassic World” (endelig en film hele familien kunne blive enige om). Saltbalancen skulle jo også justeres.

+ det løse.

Søndag var der familiebesøg i anledning af ældstebarnets just overståede 15 års dag. Levede stort set af hvidt sukker pakket ind i mere stivelse. Og jordbær. Nåja – og så en hotdog.

Idag skulle jeg til tandlæge. Nul Huller. Heldigvis (og mit sukkerindtag taget i betragtning, ganske overraskende).

Tog resten af ældstebarnets brunsviger-fødselsdagskage med på arbejde. Bedre at kolleger bliver fede, end at jeg gør. Tror også mit system er gået i sukker-chok-tilstand – og det er vist ikke tilrådeligt at indtage mere af det hvide gift. Eller brune, når det nu er brunsviger.

Resultat: Føler mig fælt fed, træt og gammel. Det er vist på tide at detoxe. Eller ihvertfald bare spise noget rugbrød og drikke noget vand. Og finde tilbage til “Projekt Slangeskinds-Bikini-Klar”

Tirsdag kan kun blive bedre. Just sayin’

Fru Appel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg: Jeg har været utro