Husets Herre Er Hjemme

Dag 3: C9

Idag oprandt så dagen, hvor der endelig, endelig skulle almindelig mad på bordet. Til aften.

Jeg stod op og var fuldstændig rundtosset og svimmel af sult. Måtte springe over, hvor gærdet er lavest med beauty-rutinerne, make-uppen blev sjasket på, eye-lineren lå i en ulige streg og bronzeren lå i klatter på kinden. Øhm… det var jo ligegyldigt, for fru Appel skulle have MAD. Nu.

Dog nåede jeg lige – som programmet foreskriver på dag 3 – at veje og måle mig. Og det var jo en fest: tabt 2,4 kg – og 13 cm, fordelt på 6 cm i taljen (win), 4 om hofterne, 3 om underbenene og 1 om lårene. Sådan. Eneste nedtur var, at mine overarme holder fast på deres liiiidt for runde og svulstige form.

Ikke uden lighed med en lettere afdanket portvins-elskende forstadsfrue trippede jeg således ud i køkkenet for at nedsvælge dagens første måltid. Og idag – på dag 3, kunne man rent faktisk tale om noget, der minder om et måltid:

Dag3-1Dog skulle jeg på alle måder lige “sluge” at den afskyelige gel nu skal indtages kun 1 gang om dagen – om morgenen – men til gengæld er der tale om 120 ml. Spruttede og harkede og spyttede – og spildte på min kjole i forsøget på at skylle efter med vand hurtigst muligt. Heldigvis var det vandet jeg spruttede – og ikke gelen!! Den gel kan garanteret ætse huller i selv den bedste kvalitet kjolestof!!

Jeg orkede simpelthen ikke tanken om den søde shake fra morgenen. Så jeg blendede den med is og frosne jordbær – og wupti var jeg præsenteret for denne skønhed i en smuk pink/lilla farve:

Dag3-2Den smagte væsentligt bedre end shaken ren – de syrlige jordbær giver et godt modspil til den lidt fede/søde kemiske vanillesmag. Det er afgjort noget jeg skal prøve igen. I øvrigt er der kun 41 kcal i 100g jordbær – så man kan godt tillade sig at frådse lidt!!

Det var ubeskriveligt dejligt at være mæt, da jeg tog på arbejde. Der gik faktisk lidt tid, før min krop kom ud af den der “panik-jeg-er-mega-sulten-følelse” Nu da jeg ikke kan bedøve mig med mad og snacks var der tid til at mærke, hvordan kroppen langsomt optog næringen og blev sig selv igen. Spøjs oplevelse. Havde dog masser af energi og var i strålende humør hele formiddagen.

Intet mellemmåltid til formiddagskaffen idag. Så det blev mig og en kop urte-te imens jeg kunne sidde der blandt smovsende kolleger, der væltede alskens lækkerheder i sig. Men faktisk var det ikke slemt. Jeg var stadig mæt af morgenmaden, nemlig.

Da jeg kom hjem var jeg MEGET sulten. Men til frokost var der kun 1 brev fiberpulver. Øv.

Dag3-3

Heldigvis vidste jeg, at shaken kunne indtages som eftermiddagsmåltid. Så jeg skyndte mig at smække shake, jordbær og vand i blendere; give det en ordentlig omgang – i en frostboks og i fryseren… jeg tænkte nemlig, at vejret kaldte på is! Følte mig enormt kreativ.

Imens jeg ventede på at isen skulle fryse måtte jeg glemme sulten ved at være aktiv. Så jeg samlede lige en Ikea-reol vi har haft liggende på gulvet et stykke tid. Alene. Fiberpulveret gjorde faktisk at jeg ikke var ret sulten, og jeg knoklede og svedte – og blev enig med mig selv om, at reolsamling og flytning måtte udgøre dagens træning. Reolen blev flot hvis jeg selv skal sige det – og jeg er imponeret over, hvor meget energi jeg egentlig havde og har!

Indtog herefter min is-shake-ting

Dag3-4

Det smagte dejligt i varmen – men jeg kunne ikke spise det hele. Skønt med den friske jordbærsmag. Bestemt heller ikke sidste gang den bliver lavet som soft-ice. Jeg tog den ud af fryseren 1 gang hver time i 3 timer og rørte den op med en ske. Den kunne dog godt have brugt 1 times tid mere, tror jeg.

Jeg havde simpelthen så meget energi – så jeg gik igang med forberedelserne til min aftensmad. Havde fundet en opskrift på “burgerboller” lavet primært på gulerod og blomkål her. De blev rigtig gode. Dertil fik jeg shawarma-krydret kylling, tomat, agurk, iceberg-salat. Jeg smurte bollerne med et tyyyndt lag mayo (Hellmanns – i det mindste kommer æggene fra fritgående høns), da jeg tænker, at godt fedt nok bør prioriteres. Et spejlæg blev det også til – og en anelse sukkerfri ketchup. Alt i alt beløb det sig til omkring 500 kcal.

Dag3-5

Det smagte lige så lækkert som det ser ud, skulle jeg hilse at sige!! Har gemt den sidste “burgerbolle” til i morgen, da vi skal spise ude – og jeg selv skal have “tilladt” mad med.

Jeg var propmæt, og det var fantastisk at føle sig lidt forspist ovenpå disse ret hårde, sultne, dage.

Jeg føler mig ret godt tilpas med at have min lille bog at sætte krydser i, og som helt nøjagtig beskriver hvad jeg skal spise. Det giver et super mentalt fokus, og jeg lærer meget om min krop. Fx at jeg ikke behøver snacke hele tiden, at jeg kan overleve fint uden morgenmad, og at det ikke er farligt at være sulten.

Det var faktisk lidt angstprovokerende, at jeg selv skulle finde på min aftensmad. Jeg havde aldrig troet at den form for planlægning ville være noget for mig  – samtidig har jeg simpelthen så meget energi, hvorfor jeg også overvejer at fortsætte med forløbet over i den næste pakke. Mere om det senere.

Her til aften har jeg så hygget mig med min elskede lakrids-urtete og endnu et glas isvand.

Dag3-6

Jeg er stadig mæt ovenpå min store aftensmad – og pænt tilfreds med mig selv, nu hvor jeg kan sætte et kryds i “dag 3” Dog truer weekenden forude. Det er altid en uberegnelig størrelse, og jeg glæder mig til at se om jeg kan holde takterne!! Jeg håber og tror dog, at programmet nok skal hjælpe mig igennem!

Fru Appel (nu i en noget tyndere udgave;))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husets Herre Er Hjemme