En fredag aften i det Appel'ske hjem

Fru Appel på GaGa-eventyr

Lørdag aften var jo forbeholdt koncert i Boxen her i Herning – med Lady Gaga.

1 time før Hr. Appel og jeg skulle køre, kunne jeg konstatere at jeg var alt andet end glamour-parat. Jeans, hullede strømper, bleg hud og kedeligt hår. Det lykkedes mig dog at blive “glammet” op på et anstændigt niveau – blandt andet ved hjælp af disse lækkerheder fra Steve Madden – sko som jeg ofte tager ned fra hylden og beundrer, men sjældent bruger – men de var jo perfekte til Gaga

gaga2

Elsker dem bare – og Steve Maddens design i det hele taget. Jeg satte skoene sammen med en kjole fra Supertrash

gaga 3

Nu skal man så lige huske, at fru Appel her er en kurvet kvinde, så dels ser kjolen ikke heeelt sådan ud på min krop, dels havde jeg valgt at indsvøbe mine yppigheder i op til flere lag shapewear. Som jeg elsker. Elsker knap så meget den manglende mulighed for at trække vejret – men man lider jo gerne for skønheden (og en flad(ere) mave)!!

Kjolen var stylet med sorte (shape) strømpebukser med søm fra HM og de fine guldøreringe jeg fik af hr. Appel til vores seneste bryllupsdag (15 år):

gaga4

Da jeg jo er så heldig at være gift med en vigtig provins-advokat lød invitationen på VIP behandling i balkonværelse med mad og vine. Vi vidste ikke rigtig hvem, der skulle holde os med selskab – og vi har faktisk aldrig været i Boxen før. Pinligt nok, iøvrigt – vi bor mindre end 10 min. kørsel derfra.

Jeg havde set inde på Mascha Vangs blog, at hun var i tvivl om kjolevalg til koncerten – og jeg havde joket lidt med det overfor hr. Appel – og sjovt nok var Mascha og Andreas Bo de første vi hilste på, da vi ankom til VIP-indgangen. Her gik vi op ad den “sorte løber” og var lige ved at støde ind i en større forsamling af celebs, der stod lidt i kø for at få taget billeder til diverse blade/aviser. Selvfølgelig var der ingen der viste hr. Appel og undertegnede den mindste interesse. Vi er jo trods alt aldeles ukendte for den store offentlighed!!

Vi skulle spise i et “Balkonværelse ” og det viste sig, at vi faktisk fik husets bedste udsigt fra balkonen i vores lille intime suite, hvor vi fik serveret champagne og konverserede dannet med de øvrige gæster, som talte flere kendte mennekser, lokale erhvervsspidser og så altså hr. Appel og mig. Vi var blevet ført igennem den store VIP zone længere væk fra scenen (med buffet..gnæk, gnæk) men vi fik skam maden serveret og vinken skænket!

Har egentlig ikke lyst til at name-droppe, da det i bund og grund er uden betydning præcis hvem der var med – men lad mig blot sige, at jeg var lidt star-struck. Det forsvandt dog hurtigt.

Maden var god – vinen fabelagtigt og aftenen fantastisk – selvfølgelig toppet af med Lady Gaga og hendes fantastiske sceneshow. Er egentlig ikke den store GaGa fan – men ikke desto mindre en stor oplevelse.

Gaga1

Følte mig som en ægte VIP’er – 100 km fra meget lidt glamourøse husmor-Line, der bare timer før havde kigget sig desperat i spejlet og aldrig regnet med at skulle blive så omgivet af stjernestøv og glamour på en lørdag aften i Herning.

Vil iøvrigt sige at hende der GaGa er meget lidt Herning-agtig. Store kjoler, store armbevægelser, provokerende bemærkninger og ægte hjerte (og stemme, iøvrigt, fyi). Hende kan vi godt lide.

Fru Appel (nu med ONDT i fødderne)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fredag aften i det Appel'ske hjem