Shellac - Meditativ stund

Breaking Restylane-News – og Shellac. Og MIG

Så var jeg en tur forbi skønhedspusheren og få lavet disse smukke shellac-negle

Shellac5 shellac6

Besøg mine dygtige lokale skønhedseksperter her

Farven er CND Shellac Plum Paisley. Jeg elsker de mørke farver – denne dyblilla lak er SÅ smuk og reflekterer i lyset i mange lilla nuancer. Det er første gang jeg har prøvet netop denne farve – men det er ikke sidste gang, er jeg ret sikker på.

Og så til Restylane-news. Jeg har besluttet mig – og svaret er ja. Jeg vil have lagt et tyndt lag Restylane lige under øjet. Siden jeg var barn har jeg ofte oplevet, at jeg bliver spurgt: Er du syg? Du ser træt ud? og det kan måske fixes med et lag Restylane, der så udjævner den fordybning jeg har under øjenene. På onsdag i næste uge skal slaget stå – og det kan sagtens være jeg kommer til at ligne en, der har fået en ordentlig én på skrinet – med hævelser og blå mærker; men jeg håber det er det værd.

Heldigvis sagde den flinke Restylane/Botox sygeplejerske, at jeg ellers ikke er i besiddelse af rynker, der kræver Botox… så det var jo fantastisk. Jeg var SÅ bange for at komme nedbrudt hjem fra konsultation, hvis de nu fandt bunker af ting, der skulle/kunne fixes.

Og så lige et hurtigt blik på endnu nogle tilføjelser til hudplejerutinen fra skønhedspusher:

Jane Iredale   Exuviance

 

Først og fremmest den lækre “Smell the Roses Hydration Spray” En limited edition af Jane Iredales fugtspray med en lækker, diskret duft af roser. Kan bruges til at fiksere make-uppen om morgenen – og som fugtspray dagen igennem. MÅTTE bare eje den – allerede på grund af den skønne farve. Købte også lidt nødvendigheder fra Exuviance – en øjencreme (Hydration Eye Complex) som skal fugte øjenomgivelserne og give ekstra pleje op til Restylane-eventyret og så min sædvanlige Exuviance serum, som jeg IKKE kan leve uden – bruger den dagligt morgen og aften (Vespera Bionic Serum).

Jeg køber stort set aldrig ansigtspleje-ting uden anbefaling fra kosmetologen – og som det mindste, spørger jeg hende, hvis jeg har fundet noget, jeg gerne vil prøve. Efter et helt liv med sart, ødelagt hud er det SÅ fantastisk endelig at have den naturligt smukke hud, jeg altid har ønsket mig.

Og nu hvor jeg taler så meget om mig selv (hvilket jeg jo ææælsker) kom jeg til at tænke på, at jeg endnu ikke har lagt billeder på bloggen af mig selv – her får I en lille teaser – fra sommerens ferie til USA – mit diva-billede med store Prada solbriller, dyreprint og Hollywoodskiltet i baggrunden. Men lægger nok nogle mere “afslørende” billeder op, i forbindelse med mit Restylane-eventyr

migLA

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shellac - Meditativ stund