Mandagstanker

To Restylane or not to Restylane

Mit motto er: Vi bliver alle ældre – BUT I’M GOING DOWN FIGHTING!!

Ok så – jeg har vist ikke lagt skjul på, at tanken om det store 4-0 virker skræmmende og lidt ubegribeligt. Og jeg overvejer mine muligheder. Igennem længere tid har jeg lagt helt uoverskuelige summer hos min lokale skønhedspusher. Hun har til gengæld kvitteret med at udvirke noget, der minder om mirakler med min fuldstændig ødelagte hud. Det vil med andre ord sige, at investeringen har givet et godt afkast i form af gennemfugtet, klar og pæn hud – dog stadig med en tendens til at blive lidt tør. Det er faktisk den flotteste hud jeg har haft siden jeg var barn – så det er ret utroligt og noget jeg er helt vildt glad for.

Nu, hvor der er styr på min ellers ultra-sarte hud er jeg så igang på at se på mine øvrige muligheder. Førnævnte skønhedspusher har lokket mig til at få en (gratis) konsultation hos en restylane/botox klinik som skønhedsklinikken har opstartet samarbejde med.

Og det var så idag. Udover den søde, unge dame roste min flotte og velplejede og ikke-så-rynkede hud – foreslog hun indsprøjtning af Restylane under øjnene, da jeg altid har haft en tendens til at se lidt træt ud – det er åbenbart en fordybning over kindbenet, der gør at skyggerne kastes på en særlig måde (eller noget). Et indgreb hun var villig til at foretage til den nette sum af kr. 4.000 – og wupti skulle jeg komme til at se mere frisk og veloplagt ud.

Lad mig slå fast: Jeg er på INGEN måde modstander af plastikkirurgi, fillers, botox mv. Men jeg synes sgu alligevel det er et stort skridt at få fyldt “noget” ind i mit ansigt. Med en nål…

Hvad er næste skridt så: Tummy-tuck og nye bryster?

Ej. Den med tummy og nye bryster tager vi en anden gang – men ihvertfald.. jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg bare skal kaste mig ud i det der med Restylane-eventyret. Det lyder jo forjættende – og når noget er for godt til at være sandt…..

Anyways.. jagten på evig ungdom fortsætter. Nu har jeg så både tanker om Restylane OG en masse kosttilskud, som jeg jo købte igår – og startede med idag. Oven i den laaange skønhedsprocedure jeg udsætter mig selv for hver morgen, kan jeg derfor konstatere, at opmåling og indtagelse af diverse kosttilskud OGSÅ er blevet en tidsfaktor. Var det stress, jeg forsøgte at bekæmpe? Tsk tsk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagstanker