Dag 3: C9

Amazing Space Lækkerier

– når jeg nu ikke må spise –

AS1Som nogen måske kan huske, så var jeg så sød at købe en gave til mig selv fra hr. Appel – en forsoningsgave – så han ikke behøvede at belaste sit hoved med det (se mere om vores skærmydsel her)

Jeg har længe haft et godt øje til Amazing Space produkterne, og så har jeg forelsket mig fuldstændig i en detox-te jeg købte i Louise Nørgaards webshop, se indlæg her. Ikke alene var teen god – fragt er gratis, det er altså virkelig god stil….

Så – da hr. Appel skulle finde en gave til mig, skulle det være her. Jeg er vild med designet på Amazing Space produkterne, så valget faldt på lidt selvforkælelse i topklasse:

AS-2Mest til kroppen – Mandarin Refresher sæbe, Kropsserum, tonic (ansigt) og Body Balm

Glæder mig enormt meget til at prøve noget nyt – jeg er tyvstartet lidt med ansigts tonic’en, og den har en fabelagtig frist duft, der er lige til at blive i godt humør af.

Hvis jeg ellers synes de øvrige produkter er fede – så skriver jeg det selvfølgelig på bloggen – men lige nu er jeg bare forelsket i den enkle, smukke indpakning. Disse herligheder kan man med god samvittighed lade stå fremme i badeværelset!!

Jeg købte også Antiage-te da jeg er fuldstændig fjantet med den Detox-te jeg købte sidst. Den både smager godt og ser godt ud! Fandt iøvrigt ud af, at dåserne er meget pænere uden “omslag”

AS-3Føler mig jo som en hel sund te-salon. Elsker når beauty-produkter (og teer) er i smuk emballage – det føles som en ekstra lille luksus i hverdagen! Ved godt at mange synes, at indhold er det vigtigste…meeeeen et godt udseende er nu heller ikke af vejen, hvis man spørger mig.

Nu skal det hele så testes – og hvis indholdet skuffer må jeg så nøjes med at se på de smukke flasker og dåser!

Hele bestillingen blev fulgt op af en personlig og håndskrevet besked fra Louise. Jeg synes det er SÅ cool, at man tager sig tid til den slags. Det føles lidt mere personligt at shoppe på nettet på denne måde.

Hr. Appel har virkelig gjort det godt – det der med at sørge for en gave (eller næsten ihvertfald) godt han har mig som personlig rådgiver!

AS-4Hvis nu kropsprodukterne er gode, vil jeg overveje at afprøve ansigtsprodukterne. Jeg har nemlig slået op med skønhedspusher  (mere om det i et senere indlæg) – og er stadig i proces med at finde en anden, der vil overtage mine skønhedsmæssige behov (og der er mange!!) men indtil da er jeg lidt på egen hånd!

Fru Appel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 3: C9